PR CUAET
-
У мене схоже запитання, чи можна буде податись на якусь програму із дипломом про закінчення канадської школи?
-
Підтримую. Можна вас попросити у повідомлення, яке ви відправляли, додати також посилання на консульство в Едмонтоні.
-
Я через дию уже дня 4 не могу зайти
-
Думаю, що це не вірна інфа. Моя подруга має роботу, яка допомагає з pr, але у продовжені ворк перміта відмовили, хоча паспорт дійсний до 2028 року. Ворк перміт так і залишили до липня 2025
-
Украинка из Виннипега сказала на Эфире в Тик Токе Виктория
-
Так, це вірно, але, якщо в країні батька дозволено подвійне громадянство, то мати може сміло подавати документи на паспорт для дитини тієї країни з якої є батько.
-
Тобто при умовах, якщо програма відновиться (бо зараз вона призупинена), то після відновлення, якщо припустити, може бути можливість мені самому податись на ПР після 18 із дипломом про закінчення канадської школи, я правильно зрозумів?
-
Спитайте будь ласка у того хто Вам сказав де вони це прочитали, посилання чи інше. Якщо дадуть інформацію таку тоді проаналізуємо її разом.
-
не туда
-
Это называется ОБС
-
Ой той тік-ток… 🤣👍
-
5 зірок. 🙈
-
супер дуже дякую вам ❤️
-
Так, можете замовити ще один паспорт. Ви на це маєте повне право. Але, обовʼязково треба заповнити заявку, що Ви бажаєте залишити при собі перший закордонний паспорт і можете аргумент прописати, що там є діюча віза.
-
При навіть невеликої кількості негативних відгуків, проводиться нарада, штат та адміністрація отримає "стусанів". Шукаються варіанти вирішення проблеми. Навіть штат буде просити залишити гарні коментарі у відвідувачів. Я вважаю якщо за тиждень-місяць буде 200-300 негативних відгуків, то ситуація зміниться.
-
Ecopr 24 января. Первая карточка пришла очень быстро, по-моему 31 января, еще 2 вчера и последняя (моя) сегодня. Месяц и 5 дней всего. Монреаль.
-
Требо писати, бо Канада зробила багато, а консульство все сповільнює!!
-
Оцей комент сподобався: «просто заходите щодня» як знущається
-
Скільки часу від eCORP до карточек. ECORP який офіс? Дякую
-
Так. До того ж, вам не треба буде робити його евалюацію, яку ми всі робимо. Канадські документи про освіту не потребують евалюації
12 Jan 2024, 17:45
84017/428783
14 minutes ago