PR CUAET
-
Так а як тоді працює що ці гроші не оподатковуються? Якщо я буду класти туди частину зп, але ж частина зп до цього вже оподаткувалася автоматично, то де ж вигода?
-
@olena_milusha_1 а якщо плануєте купувати будинок то є схожий рахунок FHSA. Він навіть цікавіший
-
Берете форму Т5, додаєте до декларації і вам повернуть виплачені податки.
-
Доброго вечора всім Подались місяць тому на пр по цій програмі Оплатили Оплату повернули І недавно я звернув увагу на це В когось було таке?
-
І FHSA віднімається
-
Точно. Дякую. Я тому і вибрав FHSA
-
Підскажіть будь ласка, хто вже переводив документи для цієї програми ПР - переклад просто повинен бути від сертіфикованого викладача так?
-
бред, откройте самостотятельно онлайн, все открывается без пр
-
Не возможно подключиться, zom типо код отправляет и ничего не приходит
-
Відкривають, поцікавтеся в інших банках
-
Вам делали переводы в имиджевом центре apostille.ua? Я им написала и они мне выслали, они есть у них в архиве. Переводы сделаны сертифицированным переводчиком.
-
В мене з листопада в BMO віткрито. Без ПР
-
Вище відповіла. В tfsa не оподатковуються не гроші на рахунку, а тільки прибуток на ці гроші. А ось в rrsp дійсно віднімається ця сума від зп при підрахунку податків. Бо ви їх типу відклали.
-
Вигода в тому, що на цьому рахунку ви можете інвестувати і з вашого доходу ніхто вам не буде нараховувати податки
-
Добопоможіть знайти інформацію про endorsement. Щось я не можу знайти цього в AIP. Дякую
-
Мені так само сказали , саме цей рахунок фінансові інституції відкривають тільки з PR
-
Ні, не так. TFSA рахунок дозволяє не заплатити податки на прибуток, який ви отримали на цьому рахунку. За інші інвестиційні чи saving рахунки ви в кінці року додатково сплачуєте.
-
Дякую
-
У всех это было кому вернули деньги. Тут в чате писали 1001 раз о том что это баг и дальше все будет хорошо.
-
Нам в CIBC сказали что FHSA только с PR можно открыть
12 Jan 2024, 17:45
84103/437774
3 minutes ago