PR CUAET
-
Но там есть этап проверки канадского родственника, и если предъявить это ускорит процесс
-
Як повертаються налоги з тих 8к які я буду переводити на fhsa із зарплати, з якої вже списалися налоги?
-
Ми брали консультацію ще на початку, тоді таких дозапитів не було і тому тема й не піднімалася
-
Olga галіфакс%
-
я знаю що на паузі, ключове питання в тому хто вже робив для цієї програмі та який вид перекладу тут точно пройшов
-
Наверное буду просить письмо с работы где напишут что я всё время работаю и с какого года. Тоже поможет
-
Я уверен что офицер не будет вообще эту тему поднимать насчёт канадского гражданина тем более нотариус канадский заверил все пункты формы. Если я вдруг ошибаюсь. Я отпишусь здесь тем более что я жду письма stage 1,2. А что говорил коесультант на тему финансов то что они запрашивают несмотря на остсутствие требований в программе?
-
Перший етап саме про eligibility. Другий це медицина, бекграунд чек і все таке. Не буде ніяких дозапитів про місце проживання канадського родича 100%
-
А доказательство надо одно как зарплата или желательно 2 и больше?
-
Друзі, а чи потрібно заповнювати податкову декларацію, якщо не працював у Канаді і у 2023 пробув у Канаді лише тиждень?
-
Надя, і дивися є вкладка про переклад там і контакти перевірених компаній також є
-
Нужно наперед подготовить, кто знает когда она заработает
-
Ну Ви зможете посперечатися з офіцером, якщо він зробить такий дозапит. Я ділюся тим, що нам казала консультант. Не більше не менше
-
Взагалі є процедура ідентифікації для банків, коли тобі присилають QR код і ти з ним ідеш на пошту. Вони сканують код, перевіряють ID і підтверджують що ти існуєш і де знаходишся. Можуть IRCC таке ще реалізувати, щоб всі родичі на пошту заявились))
-
Максимум можно насобирать 40000
-
Так и есть)
-
Ого
-
Так и есть ничего не требуют с родственника кроме подтверждения родства и статуса канадского
-
Это все разные счета с разными условиями
-
При подаче декларации указываете fhsa и rrsp счета и получаете такс рефанд
12 Jan 2024, 17:45
84203/435869
9 minutes ago