PR CUAET
-
Если всех послушать и всё до кучи собрать, то документов получится больше, чем по гуманитарке.. а там тонна.. Думаю, что не нужно никому усложнять жизнь. Если что-то нужно будет дозапросят.
-
Всім привіт! Слоти були десь сьогодні вчора?
-
Все відбувається як написано в інструкції.
-
Так само як і біометричні дані для бекграунд чеку та медицина. Це все admissibility. Другий етап
-
Можете!
-
Звичайно що admissibility.
-
WEBINAR 01 березня 2023 💰 Податкова система Канади. Ваша перша податкова декларація. CANADA CUAET🇨🇦 ⏰Час в місті Торонто - 14-00; ⏰Час в місті Калгарі - 12-00. 🎬 ПОСИЛАННЯ www.youtube.com/watch?v=EvkgP1soOeA Ми в🇨🇦-t.me/UA_Canada_Cuaet/1111
-
А тоді ці нові дозапити про фінансову сторону до якого етапу відносити? Вони ж прийшли після
-
Ну ключевое здесь как раз сестра. Ваша семья это понятно они я так понимаю также участвовали в процессе.
-
Ні. Звідки така інформація? Ось тут другий етап прописан - це admissibility. Ніяки дозапити щодо eligibility www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/pr-pathway-family-ukraine/processing.html
-
Мои и моего мужа и дети. А вот свидетельство о рождении сестры не помню. А маму да подавала по моему это был 2006 год
-
Свидетельство о рождении?
-
Извините не поняла вопрос. Я делала для них документы по восстановлению
-
Не важно, у вас уже есть переводы. Если ваш диплом оценил WES значит он подлинный. Зачем его заверять
-
Так, бо це як раз для бекграунд чеку
-
Доречі у фінальному етапі нічого немає про фінанси. Approving the application When all requirements are met, IRCC will do the following: • ensure that the principal applicant and their family members’ medical results and background checks remain valid, and they are still admissible
-
Ну когда я подавала её мужа я точно не вписывала со своим ребенком
-
Ну на цьому 2 етапі може прийти і дозапит на військовий, правильно?
-
Provisions in the IRPA and IRPR for which an exemption may be granted section A39– the requirement for a foreign national not to be inadmissible for financial reasons
-
Підтримую, треба починати писати
12 Jan 2024, 17:45
84250/462070
2 minutes ago