PR CUAET
-
Які пройшли 2 етап без дозапитів, в тому числі на військовий квиток?
-
Ну чому не можуть? Бекграунд це і є перевірка документів, чому не може офіцер вирішити що йому хочеться побачити ще який документ?
-
Я не думаю что они будут спрашивать за финансы. Ведь уже при подаче все показываю где работаю. И в ircc . Каждый год ваш работодатель отправляет Т4 и relevé 1. Они и так ваши финансы видят. И спрашивать не надо
-
Так, подаєте нульову декларацію .
-
Друзі, а чи потрібно заповнювати податкову декларацію, якщо не працював у Канаді і у 2023 пробув у Канаді лише тиждень?
-
Ну, так. Це доволі логічно
-
Ні-ні, лише з %податок. Тобто ви поклали на сейвінг $1000, через рік заробили наприклад $50 (5% річних). І з них ви платите податок згідно вашого tax bracket - скажімо це у вас 20%. Тоді з тих зароблених $50 заплатите $10.
-
Напишіть будь ласка в чому конкретно вигода цього рахунку?
-
Нет. Только с %
-
Ну, якщо лише з відсотків, то це доволі логічно
-
Жесть, якщо чесно. Я розумію - прибуток з %. Але подвійний податок із зарплати - дуже дивно. Сподіваюся, що не так
-
Так, бо це ваш додатковий дохід (звучитть не чесно, я знаю)) Вам прийде Т5 форма з банку і ви подаєте її в tax return
-
Тобто, якщо я просто кладу туди гроші із зарплати, то ніякої вигоди нема? Я маю обов'язково тими грошима додатково інвестувати кудись?
-
Внести их в налоговую декларацию вы обязанны. А налог скорее заплатите с % который накапал
-
Але питаю для того, щоб зрозуміти - якщо там кошти додатково оподатковуються, то краще хай воно в мене все на чекінг акаунті зберігається
-
Теж cibc але ще немає
-
У нас cibc
-
Особенно если там капал %
-
Нам пришла позавчера . Ждите
-
Нічого не приходило ще
12 Jan 2024, 17:45
84273/462070