PR CUAET
-
Тобто, якщо я просто кладу туди гроші із зарплати, то ніякої вигоди нема? Я маю обов'язково тими грошима додатково інвестувати кудись?
-
Внести их в налоговую декларацию вы обязанны. А налог скорее заплатите с % который накапал
-
Але питаю для того, щоб зрозуміти - якщо там кошти додатково оподатковуються, то краще хай воно в мене все на чекінг акаунті зберігається
-
Теж cibc але ще немає
-
У нас cibc
-
Особенно если там капал %
-
Нам пришла позавчера . Ждите
-
Нічого не приходило ще
-
Вам должна была придти форма т4а из банка
-
Кладу я наприклад 5 Дол із зарплати на тфса. Через місяць кладу ще 5 Дол. І так кожний місяць. Де вигода?
-
А чи оподатковуються кошти на Saving account? (Кошти там із зарплати, з якої сплачується податок)
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста как канадской налоговой учитывается доход полученный в Украине за отчетный год?
-
Ймовірно. За afterschool сьогодні отримала відповідь, що списуються за умови зберігання чеків.
-
На скільки мені відомо теперішній government скасував спорт/гуртки. Daycare, charity ще повертаються
-
Дякую
-
Ні, зазвичай кешбеки і промо поінти, милі не вказуються як дохід. Це CRA вважає знижкою, а не доходом
-
natalie_roussine@hotmail.com
-
Списуються
-
Бачила в інсті відповідь бухгалтера з цього питання, то наче списують витрати на активний спорт. Що саме туди відноситься, я точно не знаю (танці можливо, малювання мабуть навряд). Задала ще питання щодо афтескул програм, то поки чекаю відповідь.
-
Вітаю. Мій CIBC банк прислав мені 350$ за виконання умов рахунку для ньюкамерів. Чи потрібно їх декларувати? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
84285/467655
6 minutes ago