PR CUAET
-
о, ще до речі я смайлики на швидку малювала щоб настрій показати тих хто говорить, бо там в мене було питання, а чого ця жіночка незадоволена тою була.. так як перша часто чимось була незадоволена, то я тре було знайти на яких моментах й після якої репліки другої. тож будь які короткі символи нотатки (кому як легше) потім допомогти можуть відповісти на питання
-
в аелтс таке відкривається тільки після того як оплатив тест. Але там прям по ділу й лаконічно теж чудові уроки ()відмінність формальної мови від неформальної, як струкрутувати який тип ессе, як перефразовувати й т.п.)
-
У них все на їх ютуб каналі є. Може не так легко знайти шаблони на 9+ в їх вебінарах записаних (бо довгі відео), але люди недооцінюють, що їх офіційний ютуб - чудовий безкоштовний ресурс
-
Вони навіть самі дають рекомендації:) ну це ж чудово
-
ще стрілочками хто що після кого сказав між колонками, теж допомогло, так як на оф ютубі в них показано, це їх оф рекомендація як нотатки до того робити 👍
-
Так, вистачає.
-
Добрий день, маю питання на рахунок продовження ворк перміту, якщо закінчилась дія медичного огляду потрібно робити новий для подачі? Якщо так, на якій підставі робити медичний огляд, якщо раніше був лист від офіцера. В Канаді знаходжусь більше року. Квебек Дякую
-
спершу складно з ідеями, потім тижні на тренування вступу (перефразування найважче давалось). а все інше вже як по маслу пішло коли цьому навчилась. Аелтс я рік+ добивала 2 рази на тиждень по 1,5 години, але без домашок чи додаткових вправ. Можна швидше якщо відповідно нагрузку підвищити Все вийде з регулярністю, мозок просто звикне
-
Киньте ссылку где расписаны требования к документам - размер, название. Не могу в Гиде найти
-
Дякую 👍
-
Все отдельно, паспорт надо делать один файл- сканировать все страницы в один файл ( Адобе реадер) и так все документы где есть много страниц. Свидетельство о рождении тоже перевод и оригинал один файл. Все все все документы делать одним файлом но для каждого свой файл и поставить каждый документ в свои места
-
Зможе
-
Номер опция 1 , у вас спросят потом ваш uic, потом скажут выберите другую выбирать опция 3, потом скажут выберите опцию другую - выбрать 2, и потом ещё говорят и вам выбрать опция 1.