PR CUAET
-
Я можу порадити дуже хорошого бухгалтера. natalie_roussine@hotmail.com
-
Спасибо, возьму себе на заметку.
-
доход показывать по курсу на день захода денег или по среднему курсу за год, на выбор. В декларации это forein income и с него платиться такой же налог по брекету за всю сумму, но можно вычесть налог уплаченный в Украине как deduction.
-
Добрый день, такой вопрос по налогам, не могу найти в Гугле ответ нормальный. Работаю официально в Украине удаленно. Налоги платятся в Украине. До job offer в Канаде буду продолжать так работать и скорее всего после job offer канадского тоже останусь поработать. Как украинский доход указывать в декларации? По какому курсу/на какой момент это будет считаться? Налог будет с ЗП до украинского налога, или то что приходит на карту? Нужны ли какие либо доки с Украины по этому поводу? Буду благодарен за ответ.
-
Погугліть як правильно заповнити якщо ви newcomer і не працювали. Там анкета + поля, все доволі зрозуміло
-
Дякую
-
Якщо її вартість більша 100тис CAD.
-
Вітаю. Чи потрібно в податковій десь вказувати нерухомість в Україні , щоб не було в майбутньому питань після продажу? Прибутку нерухомість не приносить. Дякую
-
Тобто скрізь писати 0 ? Дякую за відповідь
-
Доброго вечора) можливо хтось може порадити хорошого бухгалтера для подання податкової декларації? Дякую
-
Добре, дякую
-
Просто вказуєте, підкріплювати документами не потрібно
-
А треба якісь довідки, чи просто вказувати суму?
-
Нульовий дохід у 2023 в такому випадку. Перевірте тільки чи нема депозитів/saving, дивіденди і тд
-
Так, вони вказуються, але не оподатковуються
-
Доброго вечора Можливо хто підкаже Як подавати декларацію за 2023 рік якщо прилетіла в жовтні 2023 і не працювала до кінця 2023 року? Почала працювати тільки в 2024
-
Бачу що це повідомлення закріпили, а є посилання на те, де можна почитати саме про подання декларації у статусі PR? Все що знайшов пошукавши це «You may need to file taxes in Canada for at least 3 years during the 5 years right before the date you apply».
-
До Канади не потрібно. Закордонні/додаткові доходи потрібно вказувати тільки ті, які надійшли після прибуття до Канади
-
Я вже багато разів Вам відповіла - всі заробітки до отримання SIN (момент коли Ви стали податковим резидентом Канади) не потрібно, все що після отримання SIN - потрібно
-
ТАк, після отримання SIN у мене були і є доходи від фрілансу. Я, звісно,їх декларуватиму. Просто цікавлять доходи до Канади. Податки з них сплачені в країні перебування, але чи треба їх вказувати, чи ні. Бо я прибула до Канади не на початку року
12 Jan 2024, 17:45
84319/462070
about a minute ago