PR CUAET
-
Я б на це не розраховував. Тут справа в тому, що на даний момент проти нас діє 2 негативні чинники: 1) Навіть у ліберального федерального уряду не вийшло інтегрувати таку велику кількість мігрантів, яку вони планували, через це почалися економічні проблеми, невдоволення діями Трюдо з боку виборців і т д, через що на даний момент на федеральному рівні скорочують міграційний потік населення 2) На виборах у травні в Альберті перемогла Даніела Сміт. Це ультраконсервативна панянка, яка має всі шанси стати головним конкурентом Трюдо на майбутніх федеральних виборах. Консерватори, як ви розумієте, не надто підтримують збільшення міграції
-
Нема хакерів,тому що ви мусите авторизуватися через Дію
-
В посиланні в цьому меседжі немає жодної інформації про те що вони написали. Тобто, поки що це голі слова про якось по іншому заповнені форми на новий трьохрічний перміт який можна відновити подавшись на нього до 31 березня 2024. Якщо вони дійсно знають як ті форми заповнити, тоді б поділились саме цим!
-
Люди , ну это смешно.
-
Немає нічого смішного. У сина через рік паспорт закінчується,а я вже переживаю,бо неможливо слоти зловити. А хто відповідає за розширення штату?
-
Я вчора написала відгук. Сьогодні вони мені відповіли на 3 попередніх листа нарешті
-
Ваше сообщение по поводу обращения к президенту .
-
Так і я кажу,що якщо б говорили в департаменті, були б пруфи. Думала,що може хтось бачив
-
Внутрішній? Його не продовжують в посольстві
-
1. В Канаде система построена таким способом что иммигранты поддерживают экономику, очень мало тех кто живет на пособия, целая сфера образования озолотилась, посмотрите сколько мигрантов было за последние 5 лет и сколько они же заплатили налогов, в плане удорожания жилья и тому подобное, да надо проводить доп политику, это профукали, уровень жизни упал везде в мире, в копи и после, я понимаю проблема иммигрантов в США острая, они нелегальные, тут это золотая жила
-
Що смішного?
-
Побачимо в 2025, чи Альберта й надалі буде отримувати по 10 тисяч квот на рік. Якщо так, то їх кудись потрібно ж буде спрямовувати, тому думаю AOS в 2025 мали би відновити. Цього року вже малоймовірно через кількість заявок, яка вже є в системі.. І взагалі моя персональна думка є такою, що пауза не є через якісь політичні причини. Це було б якось краще сплановано, з анонсами і т.д. як це було в минулих роках. Виглядає, ніби вони просто запанікували через наплив заявок та не знали що іншого зробити і стопнули програму одним днем, проте ситуація насправді може бути й іншою, цього нам вже не дізнатись мабуть