PR CUAET
-
Ваше сообщение по поводу обращения к президенту .
-
Так і я кажу,що якщо б говорили в департаменті, були б пруфи. Думала,що може хтось бачив
-
Внутрішній? Його не продовжують в посольстві
-
1. В Канаде система построена таким способом что иммигранты поддерживают экономику, очень мало тех кто живет на пособия, целая сфера образования озолотилась, посмотрите сколько мигрантов было за последние 5 лет и сколько они же заплатили налогов, в плане удорожания жилья и тому подобное, да надо проводить доп политику, это профукали, уровень жизни упал везде в мире, в копи и после, я понимаю проблема иммигрантов в США острая, они нелегальные, тут это золотая жила
-
Що смішного?
-
Побачимо в 2025, чи Альберта й надалі буде отримувати по 10 тисяч квот на рік. Якщо так, то їх кудись потрібно ж буде спрямовувати, тому думаю AOS в 2025 мали би відновити. Цього року вже малоймовірно через кількість заявок, яка вже є в системі.. І взагалі моя персональна думка є такою, що пауза не є через якісь політичні причини. Це було б якось краще сплановано, з анонсами і т.д. як це було в минулих роках. Виглядає, ніби вони просто запанікували через наплив заявок та не знали що іншого зробити і стопнули програму одним днем, проте ситуація насправді може бути й іншою, цього нам вже не дізнатись мабуть
-
Панове, підкажіть, заповнюю профіль для ЕЕ й тут питання "been working full-time for the employer on their current work permit for at least one year" Я за цей рік міняв роботу один раз (півроку фулл-тайм плюс півроку на іншому місці), то в такому разі треба "нє" обирати?
-
Навіть якщо ДП Документ, летіти прийдеться 2 рази.. 1 раз подати документи, і 2й раз забрати паспорт, що дуже дорого буде...
-
Все может быть))
-
У мене було питання не з приводу слоту) чи то зірки так зійшлися, чи дійсно спрацювало)
-
Может они всем недовольным слоты раздадут, я не против! 😉
-
Читайте умови внизу, університет - це post secondary education. В моєї школярки пише, що тільки в школі може навчатись, тому переробляємо для універу