PR CUAET
-
Не пишут такого.
-
на три года от даты приезда у меня и так он есть. то есть не факт, что получилось бы продлить сейчас на больше
-
Минимум до трех лет в сумме , максимум - еще на 3 года
-
Нет, но могут запрашивать. По другим программам вроде уже запрашивают. В семейной программе было в начале что можно было прикрепить именно военный билет. А сейчас исчезло 🤷♀️
-
На три года от вашей даты приезда Посмотрите у вас в вп внизу указано, продлите паспорт получите вп до такой то даты
-
Всім привіт. Питання до тих, хто вже відправив аплікацію на розгляд. Як Ви її змогли роздрукувати з цього сайту😳😢? Я хочу це зробити, проте не бачу де можна знайти функцію "зберегти в pdf". Допоможіть будь ласка 🫨😶🌫😢
-
это понял. То есть если бы паспорт был до 2033 года (например), какой ВП дали бы при подаче сейчас?
-
Воркпермиты не продлевают - их дают новые. И всегда их срок не может быть дольше срока паспорта. Без паспорта с более длинным сроком смысла подавать нет.
-
Можна по прибутті пійти в аеропорту до іміграційного офіцера і со звичайною візою попросити його видати ворперміт - таке право не відміняли. Але шанс, що він видасть - дуже малий. Скоріш за все він відправить подаватися на ворперміт із Канади, і це також можна зробити до 31.03.2024. Але шансів, що подавши зараз на звичайну візу ви іі отримаєте до 31.03.2024 - ще менш.
-
я уже не успею в любом случае судя по всему,хоть понять что теряю)
-
а на сколько продлевают ворк пермит ? у меня он до лета 2025,(паспорт тоже). Если бы я сейчас подал на продление ВП (то ест почти за полтора года) - в этом вообще был бы смысл?
-
Можна податись на звичайну visitor візу і по ній отримати WP прибувши в Канаду до 31.03.24
-
На CUAET візу вже не можна податися з 15,07.2023. Ви поділимся на візу після цієї дати і вже іі отримали?
-
Закриття можливості подачі на cuaet візу
-
Що ви маєте на увазі під «закриття програми»? Вона ще діє до 31.03.2024. Після цієї дати нічого в аеропортах видавати не будуть. Це на зараз.
-
Новий другий паспорт по запису, або продовження його за 2 місяця до закінчення. Але ви не встигнете це зробити до 31.03.2024. Бо подати на новий воркперміт треба до цієї дати - після вже програму закривають .
-
Ще таких не було 🤷♂️напевно. Особиста думка , онлайн прийдеться і чекати
-
Доброго ранку! Чи є тут хто брав довідку про не судимість в Іспанії. Як ви це робили?
-
Thank you very much.
-
Продовжуйте паспорт і на основі нового подаєте на новий перміт, але треба порадитись з консультантом щоб добре оформити,бо основне що ви маєте право на три роки, навіть якщо змін по кует не буде
12 Jan 2024, 17:45
8484/431674
about a minute ago