PR CUAET
-
Попередження за мат.
-
Сайт лежит, обновляют значит. Или напод ломанулся и повалил сайт..
-
В 17:00 по якому часі? Дякую за відповідь.
-
Посольство Украины в Эдмонтоне. Сегодня ездил а посольство на оформление загран паспорта. ( оформлял второй) Старый не забирают, повестки не раздают, все хорошо. Стоит 200 баксов. Расчет только дебитовой картой. Рекомендую парковать автомобиль на подземном паркинге за 12 баксов. С собой брать анкету (скачать на самом сайте) внутренний паспорт, загран паспорт старый, прописку ( у меня была справка переселенца) Фоткают на месте прям там. 👈 Занимает 30 минут процедура. А на вопрос как я записался на сайте?? - просто повезло. Зашел в 17.00 и были места. С первого раза удалось. Всем удачи 🍀 t.me/UkrInAlberta
-
Вибачте, можливо хтось додавав поля в розділі Employment в документі 5710? Як це зробити?
-
Як Вам вдалося спіймати слот чи записатись ? Поділіться,будь ласка
-
Я коли заповнював заявку на CUAET то не міг вести досвід досвід роботи як ФОП на себе і досвід роботи як на іншу компанію як менеджер паралельно. Довелося ввести ФОП 2.5 року і пів року досвід роботи менеджера. У реальності я пропрацював як ФОП і як менеджер на іншу компанію по три роки з 2019 по 2022. У довідці ОК-5 все це видно, тепер під час подачі на Express Entry мій міграційний консультант каже, що потрібно обов'язково писати пояснювальний лист і пояснювати, чому виникла ця різниця. Як ви думаєте, чи потрібно писати цей лист?