PR CUAET
-
Якщо консульство залежить від якогось ср@ного міністерства в Україні яке ніх&ра не працює, то і консульство нічого нам не допоможе. 😏
-
Пропала ветка Альберта туризм стрим
-
Тут есть иммиграционные консультанты лицензированные по Квебеку? Или знает кто контакты, я хотел бы проконсультироваться
-
Да сертифицированный перевод нужен
-
myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Дякую, я знаю що якщо ми не виїжджаємо , віза не потрібна, але нам чк раз зюдуже треба виїхати не на довго, тому це питання ві постало .
-
Будуть відгуки, буде результат. Консульство за те отримає по повній програмі, навіть якщо ви в це не вірите. Інформація з перевірених джерел. Все залежить від нас.
-
такие правила
-
и не больше 10000 в неделю
-
Не больше 3000 в день
-
Тобиш, если на момент подачи он действительный и на момент получения тоже, но истекает к примеру через месяц после получения. То это не имеет никакого значения я правильно понимаю ?
-
питання щодо поданої вже аплікації по цій family program: чи потрібно чекати певних дозапитів чи не чекати і завантажити через GC key account певні форми ? (зокрема government employee form) на сайті пише - не надсилати - якщо ми вам не надіслали запит. як правильно можна зробити?
-
Зараз після аплікації треба чекати на запит на біометрію, на даний час це десь 3 місяці..може і більше. В мене аплікація від 10 грудня і тиша😐
-
О, вже інша помилка ахахха)) Після неї минулої пятниці сайт ліг на maintenance на весь лонг вікенд
-
Я і вночі перевіряла)))
-
Після подання біометрії...скільки чекати на портал1?
-
Ребят, подскажите кто в курсе, для того чтобы пройти по программе CUAET , нужно до 31.03 получить work permits, или закончить все процедуры по получению кода и открытия счета до 31.03? Спасибо
-
омагад 🙄
-
Я не знаю, де шукати пояснення чи інструкції. Але ви подавалися на візитор рекордс, а не на візу. Інструкції ж мають бути на сайті
-
В Алжирі повно вільних слотів. На кожен день ))
12 Jan 2024, 17:45
84976/464992
3 minutes ago