PR CUAET
-
Будуть відгуки, буде результат. Консульство за те отримає по повній програмі, навіть якщо ви в це не вірите. Інформація з перевірених джерел. Все залежить від нас.
-
такие правила
-
и не больше 10000 в неделю
-
Не больше 3000 в день
-
Тобиш, если на момент подачи он действительный и на момент получения тоже, но истекает к примеру через месяц после получения. То это не имеет никакого значения я правильно понимаю ?
-
питання щодо поданої вже аплікації по цій family program: чи потрібно чекати певних дозапитів чи не чекати і завантажити через GC key account певні форми ? (зокрема government employee form) на сайті пише - не надсилати - якщо ми вам не надіслали запит. як правильно можна зробити?
-
Зараз після аплікації треба чекати на запит на біометрію, на даний час це десь 3 місяці..може і більше. В мене аплікація від 10 грудня і тиша😐
-
О, вже інша помилка ахахха)) Після неї минулої пятниці сайт ліг на maintenance на весь лонг вікенд
-
Я і вночі перевіряла)))
-
Після подання біометрії...скільки чекати на портал1?
-
Ребят, подскажите кто в курсе, для того чтобы пройти по программе CUAET , нужно до 31.03 получить work permits, или закончить все процедуры по получению кода и открытия счета до 31.03? Спасибо
-
омагад 🙄
-
Я не знаю, де шукати пояснення чи інструкції. Але ви подавалися на візитор рекордс, а не на візу. Інструкції ж мають бути на сайті
-
В Алжирі повно вільних слотів. На кожен день ))
-
Підкажіть будь ласка, з убер ітс не має бути Т4 форми, вірно? Компанії, що буде розраховувати податки можна буде показати тільки звіт з убера за 2023? І чи можна списати податки за ремонт та заправку?
-
В Аргентині пише що дати є але вибрати не можна жодну
-
Хіба що хтось хоче їхати в Анголу…. Там є вільні дати
-
Хоч би блін вимоги вже опублікували на сайті, навіщо так людей мучити
-
Портал 1 прийшов на наступний день після дзвінка, портал 2 десь через 3 дні після дзвінка. Важко сказати, чи це співпадіння і в них просто було все готово на той час, чи дійсно дзвінок діє.
-
Не хочу нікого де мотивувати, я відгук залишила. Якщо буде можливість подивіться, ніде вільних дат немає, навіть в Кореї. Я провірила не всі країни звісно. Але якось не віриться що наразі закордонний паспорт ніде не можна зробити…. Невже всі посольства зайняті на роки вперед? Або міністерство? Якось не сходиться.
12 Jan 2024, 17:45
84982/466876
less than a minute ago