PR CUAET
-
О, вже інша помилка ахахха)) Після неї минулої пятниці сайт ліг на maintenance на весь лонг вікенд
-
Я і вночі перевіряла)))
-
Після подання біометрії...скільки чекати на портал1?
-
Ребят, подскажите кто в курсе, для того чтобы пройти по программе CUAET , нужно до 31.03 получить work permits, или закончить все процедуры по получению кода и открытия счета до 31.03? Спасибо
-
омагад 🙄
-
Я не знаю, де шукати пояснення чи інструкції. Але ви подавалися на візитор рекордс, а не на візу. Інструкції ж мають бути на сайті
-
В Алжирі повно вільних слотів. На кожен день ))
-
Підкажіть будь ласка, з убер ітс не має бути Т4 форми, вірно? Компанії, що буде розраховувати податки можна буде показати тільки звіт з убера за 2023? І чи можна списати податки за ремонт та заправку?
-
В Аргентині пише що дати є але вибрати не можна жодну
-
Хіба що хтось хоче їхати в Анголу…. Там є вільні дати
-
Хоч би блін вимоги вже опублікували на сайті, навіщо так людей мучити
-
Портал 1 прийшов на наступний день після дзвінка, портал 2 десь через 3 дні після дзвінка. Важко сказати, чи це співпадіння і в них просто було все готово на той час, чи дійсно дзвінок діє.
-
Не хочу нікого де мотивувати, я відгук залишила. Якщо буде можливість подивіться, ніде вільних дат немає, навіть в Кореї. Я провірила не всі країни звісно. Але якось не віриться що наразі закордонний паспорт ніде не можна зробити…. Невже всі посольства зайняті на роки вперед? Або міністерство? Якось не сходиться.
-
грудень - ще зарано. тільки по листопаду йдуть повільні зрушення.
-
Треба до 31(включно) приїхати в Канаду
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc66.html
-
Для отриманя CCB після 18 місяців з моменту приїзду в Канаду потрібно відправити знову RC66 форму, свідоцтва про народження дітей, та лист пояснення. Важливо, що саме мама має заповнити аплікацію. Дивіться приклад
-
Зберігайте спокій, шановне панство. Ближче до кінця робочого для інформація має з'явитися
-
я розлогинилась і знов зайшла, то є слоти не тільки в Алжирі, є в Баку, Азербайджан, навіть практично на кожень день. В Албанії є вільний слот на 5 червня А ось Канада і Європа, то так, жодного слота
-
Та кожного дня монітори. Нажаль нічого нема
12 Jan 2024, 17:45
84989/462070
about a minute ago