PR CUAET
-
Можна зрозуміти якщо це проблема Міністерства. В країні війна. Я впевнена що можливість друкувати паспорти обмежена. Але в інших країнах є слоти, тому є розрахунок що з тих країн поїде вимога на паспорт і він буде зроблений рано чи пізно.
-
www.wcb.ab.ca/assets/pdfs/employers/2023_premium_rates_comparison_by_sector_and_rate_group.pdf
-
Отут можете подивитися
-
пролітаю по цій програмі, нема мого НОКу..
-
Дивіться на sample activities до кожного коду, але щось я не бачу grocery stores..
-
а наприклад як взнати чи мій роботодавецт підходить, працюю кухарем але в grocery store
-
WCB Industry Code
-
а що це значить по коду індустрії,
-
Є в когось якісь апдейти аплікацій на цьому тижні?
-
60104, 60105, 60106 - grocery stores
-
Ну це краще ніж я собі уявляла. Бо фактично можна працювати будь де в Альберті, а я думала, що будуть визначені міста. Ех…. Шкода, я не працюю в цій сфері
-
Дякую, а наприклад там є food / convenience store тобто мало б підходити
-
Велика дяка!
-
Я так понимаю что закрытое разрешение на работу нужно? С открытым не катит?
-
Рілі, ви так вважаєте? Я за останні 7 років закордоння стикався з таким часто. По всій Європі завжди якісь були проблеми з консульствами. Це не вина війни. Це вина тих людей що в міністерстві. Їм пофіг на всіх крім себе.
-
www.alberta.ca/tourism-and-hospitality-stream-eligibility
-
Дайте будь ласка ссилку на програму
-
Але коду індустрії мало, ще треба щоб роботодавець мав мембершип в якихось асоціаціях... цікаво
-
Я щось не бачу чи є CUAET WP в списку exempt? ))
-
Дякую за відповідь,а де можна побачити які роботодавці мають mamber ship, що підходить для цієї програми? ДЯКУЮ
12 Jan 2024, 17:45
85039/430366
less than a minute ago