PR CUAET
-
Чек лист документів, які потрібні для подачі на цей стрім - www.alberta.ca/system/files/aaip-tourism-and-hospitality-stream-checklist.pdf
-
До речі, щось не можу знайти скільки вони аплікацій приймуть.. Сторінку з квотами не оновили ще
-
2022 Classification Codes and New Business Rates.pdf
-
6 місяців досвіду і потрібно досі працювати на роботодавця того самого
-
Вибачте за питання, то потрібно і цій сфері працювати 6 місяців аби податися чи 12, бо я поки не можу зрозумів
-
Open work permit підходить чи все ж таки ні
-
И про ассоциации тоже
-
Так уже получают люди форму, с которой можно все добавить. Не по собственной инициативе, а как по дозапросу. Вы тоже рано подались, на сколько помню. Значит скоро получите и все докинете. Я на этом успокоилась, жду)
-
Мене найбільше цікавить момент про LMIA..
-
At least 659
-
Там прям інструкція. Якщо вибираєте опцію авторизуватись, і мовою вибираєте англійську то сайт дає вам кроки як долучитись до сайту без Дія або банку. Тобто ці всі балачки що іноземцям громадянство будуть давати то може і правда.
-
Цікавить момент про асоціації. Що це таке?
-
659
-
Imm 0191-statutory declaration attesting the relationship…. Скажіть будь ласка, хто підписував в Канаді (при наявності обох сторін в Канаді) Чи обов‘язково іі підписувати з нотаріусом… чи потрібні документ, що показують рідство саме нотаріусу?
-
Доречі, зате зробили можливість авторизуватись іноземцям
-
ми також як на роздоріжжі - і хочеться докинути необхідні (на нашу думку) форми, і з іншого боку - не хочемо офіцерів навантажувати - вони ж не встигають це все опрацьовувати.
-
У вас может быть и ЛМИА-сертификация с вашим куает пермитом
-
Лмиа не заменяет ваш открытый ВОРК ПЕРМИТ
-
LMIA – Labor certifecation Который подает работодатель на вас, то что вы незаменимый работник (если простыми словами); Подача стоит 1000 долларов для компании +- Так же лмиа дает дополнительные 50 баллов для ЕЕ, по-сути спонсорство от компании.
-
тут це здається обов'язкова вимога
12 Jan 2024, 17:45
85063/462070
2 minutes ago