PR CUAET
-
Рік тому 🤣
-
Добрый день всем , в какое время нужно смотреть слоты в Эдмонтоне (новый паспорт ) Всем спасибо
-
Наприклад, мене цікавить якщо твій нок один з тих що в списку цього стріму чи зобов'язаний ти мати 12 місяців досвіду? Тому що там написано мати bona fide offer.
-
Этого всего петиция, даже не билл пока что.
-
Дякую, ви мені дуже допомогли 👍
-
@Margo2145
-
@Margo2145
-
Аби ще десь знайти приблизну суму сплачених українцями податків за цей час (і якщо вона непогана, то додати б до того звернення) @OstapBosak , що ви думаєте з цього приводу?
-
Повна шкільна освіта, мова на 4, ну і повний робочий день. Нічого тяжкого не має
-
По загальному ймовірно, зараз 10 тис 500-600, і 18 тис 480-500. Тому цілком валідний предікшин
-
Ви можете через Дію замовити дублікат. Але треба щоб хтось мав можливість отримати в Україні їх.
-
я сам напишу по Альберте, и ребят с тренировки человек 20 забайтить попробую
-
З нього конкретно не обирають, обирають як з РНР або у загальному.
-
Для деяких програм вища освіта взагалі не вимагається
-
Часто то, что касается "отдельных" программ для украинцев – может зависеть не только от Канады. Но Канада конечно же может забить на их мнение и сделать как хочет 🙂
-
Ви одержуєте номвнацію провінції і 600 балів, у вас стає 900 і вас обирають в першій вибірці. Якщо у вас самих по природі 500, то звісно нафіг вам проаінція
-
Я думаю, что с упрощенным ПР для украинцев (если такое будет) – и так будет условие относительно работы минимум Н-количества времени. Имхо, детали про налоги не имеют смысла. Но я помню, что украинские делигации не раз говорили о том, что они против украинских пас-веев в плане иммиграции.
-
ой як би хотілося, щоб це виявилося правдою)
-
Цей нок має бути основним в профілі ЕЕ, тобто треба мати попередній досвід , можливо закордонний
-
спочатку по АОС таке саме казали людям, мовляв КУАЕТ ВП не підходить. Не переймайтеся, скоріше за все вони просто забули додати його до переліку виключень. Найближчим часом додатуть
12 Jan 2024, 17:45
85183/466824
4 minutes ago