PR CUAET
-
Аби ще десь знайти приблизну суму сплачених українцями податків за цей час (і якщо вона непогана, то додати б до того звернення) @OstapBosak , що ви думаєте з цього приводу?
-
Повна шкільна освіта, мова на 4, ну і повний робочий день. Нічого тяжкого не має
-
По загальному ймовірно, зараз 10 тис 500-600, і 18 тис 480-500. Тому цілком валідний предікшин
-
Ви можете через Дію замовити дублікат. Але треба щоб хтось мав можливість отримати в Україні їх.
-
я сам напишу по Альберте, и ребят с тренировки человек 20 забайтить попробую
-
З нього конкретно не обирають, обирають як з РНР або у загальному.
-
Для деяких програм вища освіта взагалі не вимагається
-
Часто то, что касается "отдельных" программ для украинцев – может зависеть не только от Канады. Но Канада конечно же может забить на их мнение и сделать как хочет 🙂
-
Ви одержуєте номвнацію провінції і 600 балів, у вас стає 900 і вас обирають в першій вибірці. Якщо у вас самих по природі 500, то звісно нафіг вам проаінція
-
Я думаю, что с упрощенным ПР для украинцев (если такое будет) – и так будет условие относительно работы минимум Н-количества времени. Имхо, детали про налоги не имеют смысла. Но я помню, что украинские делигации не раз говорили о том, что они против украинских пас-веев в плане иммиграции.
-
ой як би хотілося, щоб це виявилося правдою)
-
Цей нок має бути основним в профілі ЕЕ, тобто треба мати попередній досвід , можливо закордонний
-
спочатку по АОС таке саме казали людям, мовляв КУАЕТ ВП не підходить. Не переймайтеся, скоріше за все вони просто забули додати його до переліку виключень. Найближчим часом додатуть
-
Ми, здається, не розуміємо одне одного. Звісно, що всі сплачують податки.
-
Щоб бути eligible треба мати 300 балів в EE, після номінації +600 балів=маєте мінімум 900 балів, що дає доволі високі шанси отримати ITA в наступній вибірці
-
Все платят налоги, украинцы не едины этим. Так что так себе аргумент в качестве "дайте на ПР мы хорошие".
-
Украинцев заехало в Канаду 210к
-
Маємо що маємо. Канаду можна зрозуміти. Ринок праці перезавантажений тими професіями «яких достатньо» серед канадців / ПР
-
А скільки вони мають квоту на федеральні програми на цей рік, є десь така інформація?
-
Подивіться офіційну інформацію щодо індійців у Канаді і українців. Різниця доволі невелика.
12 Jan 2024, 17:45
85190/466203
about a minute ago