PR CUAET
-
Подивіться офіційну інформацію щодо індійців у Канаді і українців. Різниця доволі невелика.
-
Що будут мати на увазі
-
Говорили ли так конкретно Канаде когда заходил об этом вопрос – я не знаю. Но позиция украинской власти предельно ясна.
-
Спасибо большое. Я думаю к моменту гражданства этот вопрос решиться!
-
Позиция украинской власти – само собой. Мы не беженцы в стране, Украина может просто сказать – атата, не делайте так пожалуйста, нам нужны эти люди. не упрощайте им иммиграцию. (Так уже говорили).
-
Це якийсь треш 😒
-
В мене з 3 років візи залишається трохи більше одного, і школу я закінчую у кінці червня цього року. Тобто працюватиму фул тайм з липня+6 місяців. У січні тільки матиму пів року досвіду. В експрес ентрі маю 264 бали, при IELTS на 8.0. Хіба що в Альберту свиням хвости крутити на фермі
-
Останній скор дістрібюшн. Це Не 11к, але недалеко.
-
По сравнению с индусами - мы капля в море)
-
Укр, в тому числі президент
-
Деталі про податки мають сенс вже хоча б тому, що країна зацікавлена в мігрантах (будь-якої нації), по-перше, задля того, щоб вони сплачували податки і розвивали цим самим країну. А 120 000 платників податків (я не знаю точну кількість по українцям) - це вже неабиякий + до цього
-
"Украинские делигации не раз говорили о том, что они против украинских пас-веев в плане иммиграции"? Это Вы имеете в виду позицию украинского правительства, или местной диаспоры?
-
Згідно з інфо що я читала (не один далеко ресурс) 520 то прогнозований мінімум на 2024, і то малоймовірно що так впаде. Прогноз - весна/літо. Не більше
-
Цей пункт пустий залишаєте
-
Я готова хоч на завод мʼясником. Але при знанні англійської на C1, я не бачу логіки іти на фізичну роботу. Особливо якщо на цю позицію може підійти людина без знання англійської але з кращою фізичною підготовкою
-
Индийцы сидят в пуллах с 480-530 баллами и приезжают сюда часто прямиком из индии, или студентами ≥ пр.
-
А підкажіть ще будь ласка, останній пункт ви заповнювали ? Там питають дані і підпис представника. Чи там треба свої дані писати ?
-
Запоанюєте профіль ЕЕ, подаєтеся на сайті, чекаєте. На основі джоб оферу від відповідної компанії по відповідній професії
-
Якщо у вас тут батьки з вами, і в них ворк перміт діє довше, ви можете продовжити свій ворк перміт на основі перміту одного з батьків
-
140к в год получают ПР.
12 Jan 2024, 17:45
85209/474652
5 days ago