PR CUAET
-
Доброго дня. Звичайно Кидаю Вам в особисті
-
Наскільки я зрозуміла з повідомлення пана Остапа (міграційного консультанта), то можете, якщо ваша дружина при цьому має фулл-тайм роботу
-
Скільки в вас поінтів? І який Нок
-
Цього не знаю
-
Вы тегнули остапа – я спрашиваю вас, что конкретно вы имели ввиду?
-
Я вам говорю, что писать письмо что украинцы платят налоги – бесмысленно. А вы все еще не можете объяснить поссыл своего призыва.
-
Як не хочеться починати квест «здати франсе на 7 з новонародженою дитиною до» але по ходу треба 😩
-
Lmia стоит 1000$ для работодателя. Вряд-ли будут для нас заморачиваться.
-
Ну так навіщо тоді простині тексту?
-
У мене є надпис файнал дізіжен з датою 19 січня і в тому ж полі далі - Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made. Це в секьюр акаунті
-
Непонятно что вы имели ввиду.
-
Так а как выяснить и как этот лмиа получить. Шо за люди 😁🤦🏼♂️🤦🏼♂️
-
Значить треба пробувати😁
-
Як ви порадите записувати Start and End date? Вказувати як старт дату закінчення старого перміту(щоб продовжити на наступні три роки після його закінчення) чи ставити дату подачі аплікації(тобто сьогодні). Дякую!
-
496, нок 4165.0 – Health policy researchers, consultants and program officers 2016 version
-
ну це вже ви придумуєте, поки програма працює, то якщо є можливість зробити - робіть
-
extern.labour.alberta.ca/ohs-employer-search/occupational-health-safety/employer-records-search.asp? я знайшла такий сайт, де можна по назві знайти чи є він у WCB, або я не так зрозуміла
-
І до того часу є можливість що не будутб вже пртймаьи заявки
-
Вибачте друзі , то як я зрозумів то треба перекладати кожну сторінку військового , де є якісь записи ? Чи тільки підставу для виїзду з України та першу сторінку ? Ще раз перепрошую
-
Просто цікаво, навіть якщо в ближчі дні почнуть робити LmIA, це може зацняти якийсь проміжок часу
12 Jan 2024, 17:45
85311/460639
less than a minute ago