PR CUAET
-
Чи повинен паспорт при подачі на ПР бути ще 2 роки дійсний? Якщо є два паспорти, котрий подавати? Той, що новий, чи той що з візою, але закінчується в 2025? Подалась вже на АОС зі старим паспортом... @OstapBosak
-
На 1 баксе гусь изображен. Луни его еще называют.
-
Там в видео она в начале спрашивала вопросы вообще не про язык, Кто изображен на 1 дол монете, там что такие вопросы будут??? Я только приехал да и деньги сейчас цифровые от куда мне знать кто у них на доларе, но могу предположить Королева Англии... там что действительно будут такие вопросы? я думал пойти здать пока еще работать не начал пока время есть, а тут оказываеться нужно страну знать а не язык перед тем как идти сдавать... Зарание Спасибо!
-
У Вас інший статус в Канаді? Бо я в аплікації моєї мами вказувала її статус як як Work Permit..., сподіваюсь, що я не помилилась в цьому 😳
-
Доброї ночі. Ми додавали тільки для зворотньої доставки ще один передплачений конверт. Один на двох туди і один на двох назад
-
кто то знает, если не успеваю сделать вклейку в течении 30 дней, потом нельзя?
-
Доброї ночі. Перекладач додає до перекладу оригінал довідки. То не потрібно легалізувати переклад додатково. Достатньо печатки що перекладач з ліцензією, або якщо без, то додатково нотаріус засвідчує що переклад згідний з оригіналом.
-
Ребят и Девчат кто получал справки с Китая у меня 2 вопроса кто знает, Нужнал ли она если все заезды были меньше 6 месяуев, и нужно ли брать с каждой провинции отдельно или в одном месте можно взять за все? Спасибо всем и с наступающим НГ !
-
І зараз намагаюсь пояснити це в листі🫨🤧
-
Так. Вказано всі три прізвища. Тому що мама багато років жила під неправильним прізвищем
-
Дякую!! Заспокоїли
-
Спочатку розглядають ті заявки, які залишилися з попереднього року. Зустрічала таку інформацію у переписці.
-
Доброї ночі , якщо подавати дві окремі заявки мою та чоловіка одним конвертом на отримання довідки про несудимість потрібно в середину ще один додатковий конверт?
-
Хто знає, чи з нового року почнуть розглядати заявки тільки за 2024 рік, чи ті що були у грудні 2023 теж? Подалась у грудні, а тільки потім дізналась, що квоти закінчились
-
Ще хотів запитати з приводу навчання - якщо я маю вищу освіту ступінь магістра то треба вказувати і бакалавра та школу але підгрузити висновок Wes тільки диплом магістра з перекладом ? Так ? Дякую
-
Ви молодчинка)) Дякую
-
В мене стоїть “NO “ в тому пункті
-
Всім привіт! 🙋♀️ Якщо ircc потрібні додаткові документи, вони їх просять до aor чи після? Чи якщо пришлють aor, то значить в них все є?
-
Простите , просто уточнил
-
Ну там же четко сказано, что за 30 месяцев.
12 Jan 2024, 17:45
8541/440731
less than a minute ago