PR CUAET
-
Спочатку розглядають ті заявки, які залишилися з попереднього року. Зустрічала таку інформацію у переписці.
-
Доброї ночі , якщо подавати дві окремі заявки мою та чоловіка одним конвертом на отримання довідки про несудимість потрібно в середину ще один додатковий конверт?
-
Хто знає, чи з нового року почнуть розглядати заявки тільки за 2024 рік, чи ті що були у грудні 2023 теж? Подалась у грудні, а тільки потім дізналась, що квоти закінчились
-
Ще хотів запитати з приводу навчання - якщо я маю вищу освіту ступінь магістра то треба вказувати і бакалавра та школу але підгрузити висновок Wes тільки диплом магістра з перекладом ? Так ? Дякую
-
Ви молодчинка)) Дякую
-
В мене стоїть “NO “ в тому пункті
-
Всім привіт! 🙋♀️ Якщо ircc потрібні додаткові документи, вони їх просять до aor чи після? Чи якщо пришлють aor, то значить в них все є?
-
Простите , просто уточнил
-
Ну там же четко сказано, что за 30 месяцев.
-
Підкажіть будь ласка в АОС просять заповнити стаж за останні 30 місяців, але перше питання скільки загальний стаж. Все логічно але як краще зробити - заповнити за всі 12 років чи зупинитись все ж таки на 30 останніх місяців ? Дякую
-
позвоните. Я двоих в Эдмонтон записала. Одни вроде звонили - им подтвердили.
-
Эдмонтон Я тоже думал записаться через друга, но прийти самому. Хочу позвонить сначала им, прокатит ли так. А то 4 часа ехать из Калгари туда.
-
у вас какое консульство? Исключений они не делают - все только по записи. Но кто-то может записать себя и вписать ваш емэйл и вы пойдете на это время, но они еще могут просить подтверждение письменное от того, чья электронная подпись.
-
В 16 лет паспорт получил и улетел
-
а как вы так без ИНН? Вы относитесь к членам религиозных общин или вообще не жили в Украине после 16 лет?
-
Нет ничего, так как нет инн
-
у вас Приватбанк или ПУМБ есть счет?
-
Добрий вечір, у мене ворк перміт на два роки, а не на три, якщо оновити ворк перміт, щоб зняти обмеження, чи дадуть мені ще один рік, чи продовжать ворк перміт? Чи просто знімуть обмеження і на цьому все?
-
Добрий день, підкажіть будьласка хто замовляв довідку про несудимість з польщі, чи незнаєте ви чи потрібно після переводу її легалізувати в консульстві польщі ? чи достатньо тільки перевести на англійську ?
-
Прийшла приблизно тиждень тому
12 Jan 2024, 17:45
8552/440731
less than a minute ago