PR CUAET
-
А як з приводу іншого Потрібні дипломи ? Англійський тест і скільки балів ?
-
ок, як скажешь. Не бачу сенсу сперечатись, у тебе своє бачення у мене своє
-
Я ничего не путаю, украинцы почти что не подаются на refugee в Канаде....
-
це скажуть більщість іміграційних адвокатів
-
Відсутність дітей у тебе не проблема, а сильний кейс - це пошкоджений дом. Ти плутаєшь рефьюджи та H&C
-
Судя по-тому, что ты постоянно утверждаешь про наличие детей и их важность в кейсе – это больше к тебе относится.
-
зрозуміло, бачу ти навіть приблизно не знаєшь як працює ця програма
-
Еще раз – наличие детей это не критерий для подачи на гум программу.
-
И судя по-тому, что я вижу – замечательно подаются и в 20 лет, и в 30 лет. А есть еще люди с окупированных территорий, а есть еще люди, чьих домов больше не существует, есть, чья семья полностю в Канаде и вся их привязка – к семье.
-
ну тоді в чому поінт питати поради в чаті ? Тут люди шукають як самім розібратися та податись. Якщо кейс слабкий, немає дітей, то це просто не має сенсу, це 100%ва відмова, бо вони не знають як треба писати листа цього на H&C
-
что интересно, у нас Reason for decision есть, а медицина in progress
-
Dependents так и остались до 22 лет.
-
И да, перед подачей на гуманитарную программу 99% людей обговаривают это со своими адвокатами, которые ведут их дела по гуманитарному кейсу. 33 годовые холостяки, полагаю, сами разберуться со своими адвокатами подавать им кейс или нет?
-
Що це буде? Що потрібно обрати?
-
за 2022 и 2023, открой ее и посмотри какое количество украинцев подалось на Asylum/refugee Это не цифры из головы.
-
Есть статистика 🙂
-
Спасибо большое
-
Выезжать можно, заехать без карточки или проездного документа постоянного жителя нельзя будет, так как виза с получением ПР стает недействительной (как и пермит).
-
Англійська взагалі смішна 🙈
-
Статистика навіть в закрепах є, але там нема нічого про вік та сімейний стан аплікантів. Не дуже розумію що я там маю побачити
12 Jan 2024, 17:45
85544/462070
about a minute ago