PR CUAET
-
Торонто Вчора була на подачі паспорта собі , зловила слот дитячого паспорту 21.02 Одразу ж написала на пошту, що маю слот і чи можу я приїхати на свою чергу, але податися на дорослий паспорт Мені сказали , що так, за умов, що не буде черг і я така буду одна Учора просто була у системі , нічого нікому не доводила , все гуд 👍🏼 Good luck everyone!
-
Мене десь три рази викинуло поки змогла зайти, капець
-
Я поки що їздила замовляти, ще не готовий
-
Після того як отримаєте final decision в gсkey, наступним отримаєте лист від порталу IRCC Permanent Residence Confirmation Portal (Portal1), дe ви маєте зробити відповідь на лист інформацію про Вас і депендантів (яку саме інфу побачите в закріпленні PDF в цьому ж листі). Далі отримуєте лист від порталу PR Portal (PR confirmation) - Your PR Confirmation case has been successfully submitted (Portal2), зайдете на цей портал і внесете данні про Вашу адресу проживання та загрузите фото (для ПР картки) і підтвердите що ви в Канаді (поставите галочку). Вже далі, отримаєте лист від офісу що видаватиме Вам eCoPR PR Portal (PR confirmation) - eCoPR Available for Download, що вони Вас вітають з тим що ви вже ПР. Саме з цього моменту ви офіційно ПР. Далі нюанси - отримання картки, але для цього вже нічого робити не потрібно буде, просто очікування. Терміни зараз трохи розмиті і залежать від програми. Але якщо це економічна імміграція то в ідеалі маєте завтра отримати портал1.
-
Лист прийшов, написано запис в електронну чергу. Я трішки не розумію чи він дійсний, чи ні? Бо з Калгарі їхати в Оттаву трішки далеко
-
Вот я тоже сразу стала билеты из Калгари в Оттаву смотреть, а письмо как-то не убедило совсем, запись это на прием или в очередь…
-
Вроді як це все. Ви з обрали годину
-
Що значить запис в е чергу? Це ще не все?
-
У мене є номер
-
Ось таке і в мене І не знаю що далі з цим робити