PR CUAET
-
Щиро дякую!!!!
-
так все ок читайте лист на пошті Документи, що подаються для нотаріального засвідчення довіреності та заяви про внесення довіреності в Єдиний реєстр довіреностей: дійсний паспорт громадянина України; реєстраційний номер облікової картки платника податків (т. зв. ідентифікаційний номер) або його копія; копії паспорта громадянина України особи, що виступатиме довіреною особою, які містять інформацію про серію та номер паспорта, орган та дату видачі паспорта;копія реєстраційного номера облікової картки платника податків довіреної особи; консульський збір: - нотаріальне засвідчення довіреності немайнового характеру- 66 канадських доларів; - нотаріальне засвідчення довіреності майнового характеру- 105 канадських доларів; - якщо довіреною особою виступає дружина/чоловік, батьки чи діти довірителя - 66 канадських доларів незалежно від характеру довіреності.
-
Засвідчення і сам процес написання довіреності не факт що це одне й теж
-
А є такі люди, що вже подавали документи на новий паспорт? Яке Вам повідомлення приходило на пошту про запис? Таке саме?
-
Думаю так, але я не експерт
-
Ага…
-
Бо повідомлення, ми зробимо все можливе щоб вам допомогти… звучить якось двояко
-
Дякую гарно
-
Если вы не сельскохозяйственный работник или работник по уходу, вам, скорее всего, понадобится либо High Wage, либо Low Wage (или PR-направление) Здесь в игру вступает медианная заработная плата по провинции. Если заработная плата, предлагаемая на должность, равна или превышает среднюю заработную плату по провинции, то должность попадает в поток «Высокая заработная плата»; Вообщем, зависит от вашего случая
-
У мене тоже
-
Може дівчата напишуть, чи в них такі листи чи ні
-
У меня трясутся руки
-
Це підтвердження