PR CUAET
-
Ну как мы и предполагали
-
Ось в тому і проблема схоже.
-
То, що значить паспорт можна забирати чи ні, я не побачила відповідь
-
але коли Ви скасуєте, то Ваш слот не випаде у вільний доступ. В Німеччині я вже відміняла слот, то вони не з'являлися знов. Просто пропадали
-
Свята людина!
-
Дякую
-
На четвер по 26. shop.flixbus.ca/search?departureCity=41d79c93-0374-47f3-8f3a-bd154f55153a&arrivalCity=b8027c62-7ade-4dc0-a96f-ae3ef99c9de5&route=Toronto%2C+ON-Ottawa%2C+ON&rideDate=06.03.2024&adult=1&_locale=en_CA&features%5Bfeature.enable_distribusion%5D=1&features%5Bfeature.train_cities_only%5D=0&features%5Bfeature.auto_update_disabled%5D=0&features%5Bfeature.webc_search_station_suggestions_enabled%5D=0&features%5Bfeature.webc_search_limited_product_list%5D=0&features%5Bfeature.darken_page%5D=1
-
У меня так было. Обычно, это происходит одновременно, но в нашем кейсе офицера не устроил один из доков по елиджебилити и позже у нас запросили замену. В GCMS notes четко видно, что не так- можете заказать и посмотреть.
-
Це завчасно можна купити квиток? Цікаво, як той автобус їде 4 години? Я на машині їхала 6 годин 🙈
-
Ще раз кажу, якщо є попит то буде пропозиція. Не у вас проблема, а у тих хто готовий за це платити а не самостійно вирішувати.
-
Буду їхати машиною в Оттаву з Торонто 12 березня - пишіть, якщо цікаво
-
Спасибо большое