PR CUAET
-
А які автобуси і звідки йдуть?
-
А ми от в Отаву їздили. У чоловіка черга була на 19, а у мене на 30. Сподівалися, що попаде в одну доставку і хоча б забирати поїдемо разом. А виходить знову окремо їхати, бо хз, коли там мій паспорт тепер прийде, а треба встигнути податися на новий ворк перміт
-
Не розумієте ,яка різниця коли потрібно авторизуватися, а коли не потрібно було? До того як зробили авторизацію були хакери,які вміли виловлювати слоти для продажі. І якщо чесно, я б зараз купила🙈 слот,тому що мені це дуже не подобається. Я вчора перелопатила всі країни і тільки в Албанії знайшла одне місце і в Португалії. Але летіти туди 2 рази мені не стане грошей
-
Ще справа в тому, що з минулого року (і цей варіант активний досі) є можливість приїхати до Канади по візитор візі, знайти роботу зі LMIA й отримати ворк перміт. Багато іноземців зараз приїжджають таким шляхом. Лише в мого чоловіка вже 2 таких знайомих - приїхали в минулому році, зараз із LMIA і закритим ворк пермітом у хоспіталіті секторі
-
Тимчасово прикрили )))
-
Свідоцтво про народження для дружини основного апліканта. Чи можливо подаватись без нього? Аппліканту зробили (щоб показати родинну лінію з громадянкою Канади), а ось про дружину не подумали… і вже готові подавати документи. Чи мав хтось досвід такий? Буду вдячна
-
Дуже дякую за таку розгорнуту відповідь !
-
Ви від руки заповнили ці секції і друкували на комп'ютері?
-
Lol