PR CUAET
-
Це якщо ще є місце для наступної фотки))
-
Я на офіційному сайті десь читала теж, що один ворк перміт не відміняє інший.
-
Читала, до можно
-
В інших пабліках кажуть, що не можна Де правда?) Остап чи інші консультанти десь відповідали?
-
Дякую за допомогу
-
Я взяла слот, а это про очередь не знаю что
-
І в чому мінус закритого лміа Як би ви не ставилися до начальства чи колег Ви піти з роботи не можете ( Якщо ви підете з роботи чи вас звільнять великом бек з Канади
-
Не можу вам відповісти
-
Може тому свої своїм допомагали
-
Вони всі німці звичайно, роботодавці і працівники
-
Може раніше було простіше
-
Тому не знаю
-
В нас є люди, які просто десять років розкладають товар на поличках і вони їм допомогли з LMIA
-
Я розумію коли там лікарів так беруть чи якихось спеціалістів узкокваліфікованих Але коли ти просто кухар/ офіціант / бармен Це такий бред)))
-
Для того щоб роботодавець підключився до LMIA йому потрібно довести що такого NOC чи фахівця немає на ринку, недостатньо дефіцит
-
в мене тут не було ніяких, тому що я на той момент була в Польщі, а про Україну не треба було вказувати. всі мої подорожі тільки ці дві країни туди назад🤔
-
Це не черга. Це людина сама впіймала слот. Не надійтесь на чергу, потрібно самостійно заходити і намагатись впіймати вільну дату.
-
Тут справа не в ставиться Це дуже великий гемор до работодавця Дуже багато документів; платити за вас та доказати що крім вас нікого не знайшов
-
вірно
-
Це вже залежить від людського фактору, від роботодавця і як він до вас ставиться
12 Jan 2024, 17:45
86164/433599
4 minutes ago