PR CUAET
-
Вони всі німці звичайно, роботодавці і працівники
-
Може раніше було простіше
-
Тому не знаю
-
В нас є люди, які просто десять років розкладають товар на поличках і вони їм допомогли з LMIA
-
Я розумію коли там лікарів так беруть чи якихось спеціалістів узкокваліфікованих Але коли ти просто кухар/ офіціант / бармен Це такий бред)))
-
Для того щоб роботодавець підключився до LMIA йому потрібно довести що такого NOC чи фахівця немає на ринку, недостатньо дефіцит
-
в мене тут не було ніяких, тому що я на той момент була в Польщі, а про Україну не треба було вказувати. всі мої подорожі тільки ці дві країни туди назад🤔
-
Це не черга. Це людина сама впіймала слот. Не надійтесь на чергу, потрібно самостійно заходити і намагатись впіймати вільну дату.
-
Тут справа не в ставиться Це дуже великий гемор до работодавця Дуже багато документів; платити за вас та доказати що крім вас нікого не знайшов
-
вірно
-
Це вже залежить від людського фактору, від роботодавця і як він до вас ставиться
-
А с Оттавы отвечают на письма ?
-
Що треба зробити щоб вас просто так звільнили, якщо дали вам LMIA
-
Так всі говорять легко про LMIA тут. По-перше це дуже важко. По-друге не встигли запустити новий стрім, як через декілька годин його вже поставили на паузу. І щось мені підказує, що в наступному наборі на цей стрім філіппінці, індуси, пакистанці і їм подібні будуть ще краще підготовлені і більшість людей в цьому чаті, навіть якщо якимось дивом отримавши LMIA, що маловірогідно, знову будуть в прольоті.
-
Та ніхто не каже що це план. Хто взагалі збирався звільнятись , без pr
-
работа иллегал, права иллегал, медкарта иллегал, детей в школу иллегал..."план надёжный, как швейцарские часы"
-
На Індіді є вакансії , де вже вказується , що вори можуть зробити LMIA . То як це працює?
-
Якщо у вас є віза , ніхто вас не вижене з Канади ) Тоді вже будуть просто проблеми як працювати
-
Якщо є відкрий ворк перміт, звісно, краще. Але якщо його нема, нема ПР чи громадянства, то який ще вихід ви запропонуєте?
-
Доброго вечора. Мені допомогли поставити підпис через пдф у центрі для нюкамерів. Але бачила, що хтось писав, що можна роздрукувати , поставити підпис і відправити фотографію чи скан.
12 Jan 2024, 17:45
86173/434302
about a minute ago