PR CUAET
-
Нічого не буде, відкрили сервісні центри, такі як у Варшаві, типу поміч консульствам, там люди за 2-3 дні проходять живу чергу і реєструються. Білети на літак з Канади дорогий, але у ЄС їх відкрили.
-
Єдина користь від них у тому, що вони знають, як відповідати на запити офіцерів у випадку виникнення якихось питань. Наприклад, як скласти правильно лист коли в тебе немає запитуваного документу, і т д.
-
Скоро будем махать ручкой Канаде)))
-
А що робити якщо треба паспорт і мені і дочки?слот можна тільки один на одне прізвище. У дочки Діі не має звісно. Сьогодня спробували не виходить взяти ще один.у кого така була ситуація?
-
Ну так це просто віза на вʼїзд, як звичайна туристична віза. По eTa ти не маєш змоги працювати. Все одно потрібно шукати роботодавця і отримувати ворк перміт.
-
Так. Онлайн www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html Але питання: нащо вам віза? Вона лише для перетину кордону важлива
-
Так мені потрібно повернутися на Україну на місяць часу.
-
Заявляет таким як Ви
-
Бо є люди які вважають, що консультанти роблять дива)
-
чи значить це що Альберта якусь програму ще запустить 1 квітня?
-
Переименуем может
-
Доречі, а хтось може порадити саме міграційних адвокатів?
-
Возможно. Но карточки тож идут по разному. И что спросит офицер при пересечении границы не известно....
-
Доброго вечора! Скажіть будь ласка чи можна продовжити WP після 31 березня, в нас Wp перший був тільки на 2 роки , через термін дії паспорта? Хочу зробити новий паспорт, але точно до 31 березня не встигаю. Дякую
-
Какая то рефералка
-
можно мне тоже пожалуйста ?
-
Medical exam потрібно одразу прикріпляти при подачі заявки чи чекати запросу?
-
Невже так швидко
-
Так а як ,якщо дитина іде по прізвищу матері в слоті?
-
На жаль так, в мене був слот на одну дитину, спробувала попросити на другу дитину фото документи були, але не дозволили. Потрібен окремий слот
12 Jan 2024, 17:45
86266/473757
4 minutes ago