PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, де ви робили довідку? В консульстві в Торонто мені видали тільки на теперешнє прізвище, хоча в заявці і в довідці з Дії, яку я їм віддавала, я вказувала і дівоче. Я запитала їх, і мені відповіли, що вони вказують в консульскій довідці тільки одне прізвище...
-
Дуже дякую, Ольга! 💛🩵
-
Привіт . Я і дитина отримали нові паспорти , наші перміти були видані на старі паспорти. Я так зрозуміла, що нам потрібно оновити наші перміти. Це якась спеціальна програма , чи де це шукати ? Щось я трохи не розумію як це зробити 🤦 Буду вдячна за досвід та поради !
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, який пункт вибрати в Дії про справку про несудимість для ПР: Надання до установ іноземних держав, Оформлення громадянства чи пред'явлення за місцем вимоги чи щось інше? Дякую за допомогу
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, як часто міняють професії із списку Ontario in- demand skills occupation ?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, як часто міняють професії із списку Ontario in- demand skills occupation ?
-
Да і прилетіти треба до 31.03.2024. Бо після у мати не буде ні воркперміту , ні візіторрекодс, вона не зробить медстраховку . І зможе знаходитесь у Канаді як турист тільки пів року. І не зможе після 31.03.2024 податися із Канади на отримання статусу на повноцінних 3 роки. Тому їй потрібно зараз там зробити новий паспорт і прилетіти з ним до 31.03.2024. Тоді вона зможе на новий паспорт у аеропорту попросити видати їй ворперміт або візіторрекод на 3 роки.
-
Обовʼязково. То ж ви наче були другою людиною , хоч і дивно звучить У дружини і в виданій довідці, два прізвища
-
На cuaet вже ніяк , заявки не приймають з літа ще. Подаватись на звичайному , але це в рази довше і складніше Краще приїхати до закінчення
-
Доброго вечора Маю запитання до вас, допоможіть, будь ласка, хто знає Якщо у моєї мами є віза cuat, але ця віза закінчується в кінці квітня (because the passport will be expired) Зараз вона знаходиться у Європі і зможе приїхати тільки в травні, тому повинна продовжити паспорт саме там Але як нам продлити візу? Спочатку вона отримує новий паспорт і потім потрібно подавати заново на cuaet чи краще на visitor visa? Чи можна податись до отримання нового паспорту?