PR CUAET
-
А в вас background verification complete?
-
В Едмонтоні нема черги по слотам, значить слоти у них є
-
Тим більше залежати від одного роботодавця не дуже добре Раптом що то нікуди не підеш
-
Все ок, чекаю на фінальне рішення. дякую що відгукнулися.
-
Відкритий залишається з вами . Його ніхто не забирає
-
2 года
-
Я бронював три слоти на один день з одного аккаунта bankId
-
Шукати нового роботодавця. Але можете після декотрого часу роботи поскаржитися на нього в воркBC, якщо залишитесь там то може якось вплине… Вам треба дізнатися причину його відмови!
-
Люди вибивали собі той пр
-
Інший їздив в Україну купувати новий диплом, бо по попередньому програма закрилась
-
Надеюсь да, я сегодня Оттаву проспала 😂 Жду Торонто сегодня спать не буду
-
Не думайте, що все так легко. Тому якщо є можливість працювати на одного работодавця, ще не все так погано
-
Тобто після здачі, я так розумію мені повинні видати сертифікат (якщо здам) То скільки часу буде дійсним той сертифікат Бо я чув таку інформацію що тільки пів року. Саме тому бажаю уточнити
-
Можна на різні паспортні дії , там же не вказано що я доньки беру або собі,не може людина 2 паспорта собі робити же))))
-
Мої знайомі, які тут 8 років, отримали пр тільки через 6 років. Шукали різні можливості, щоб продовжити work permit. Доходило до того, що двоюрідний брат оформив сестру як няню для своїх дітей. Бо була якась програма для нянь. І офіційно по документах платив їй зарплату .
-
Скажіть будь ласка. Скільки часу дійсний тест celpip?
-
Кажу з перевірених джерел - буде. Так працює державний апарат. Ви були б у штаті консульства і хотіли б зберегти роботу та надбавки - тремтіли би від тих відгуків.
-
Вибачте , думки вголос
-
Це не має значення. Ось по тому запису, що на скрині _ там де запис до 16 йшов дорослий чоловік . Там де запис старше 16 - йшла дівчинка до 16. Вони не дивляться на місті на до чи після 16. У них список з Прізвищами і черга одна і віконце одне.
-
Ой Боже, Не сон сьогодні забезпечений. Вже певне і температура піднялася, від усієї інформації
12 Jan 2024, 17:45
86343/462065
2 minutes ago