PR CUAET
-
Ок.Дякую
-
Ви маєте проживати певну кількість місяців в провінції, для того, щоб отримувати допомогу, в Британ.Колумбії наприклад як мінімум 6 місяців, думаю і по іншим провінціям є якісь подібні вимоги, а якщо так не буде, то податкова потім може запросити надати докази, що ви були в провінції... так що це гра вогнем, знаю людей які втрапили в таку халепу.
-
Начебто це
-
Якщо нічого з цього не працює, наприклад закінчився CUAET а по гуманітарній рішення ще не має, то треба до закінчення CUAET податися на візиторський статус і перестати працювати, і так чекати на рішення
-
Залежить від програми. І навіть коли це можна, це не автоматичний процес. Наприклад наша Українська програма чи Гуманітарна не мають додаткових варіантів подачі на новий статус. Але легальний статус потрібно зберігати. По економічних програмах можна подаватися на відкритий або закритий ворк перміт, в залежності від того яка програма, і який етап
-
Тут навіть питання не в слові кращий. Втративши статус і не відновивши його можна стати inadmissible і отримати відмову по ПР
-
Да не только хвост но и уши🤣🤣🤣
-
Скільки минуло часу від надання вами мілітарі рекорд до отримання final decision?
-
Я думаю / надеюсь 🤞 что все таки украинцев назад в Украину не попрут) и еще будет возможность получить пр всем)
-
чи збереглося у вас це повідомлення? в якій саме гілці шукати? хотілось би ознайомитися
-
Дякую. Так і зроблю
-
Гена, вам же сказали : хвост пистолетом))) Все будут что то делать. Надеятся -мало)
-
А так ещё даже полгода не прошло, к июню должно быть готово скорее всего
-
Так
-
Без
-
С вытягом из Дия?
-
)) Я думаю якщо наприклад мені залишиться рік цьому паспорту чи можу я робити новий?
-
Як дівчина Касандра написала на різні дії, або спитати у них. Додзвонитися немає проблем. Відповідають на дзвінки. Або написати і спитати, також відповідають наступного дня
-
Ви віконця спочатку там спіймайте)) це ще той квест)
-
Я в кінці грудня відправила документи в Єдмонтон і досі тиша
12 Jan 2024, 17:45
86398/447052
20 minutes ago