PR CUAET
-
Вибачте, це про що? Щось пов‘язане з військовим обліком ? Також, чи потрібно роьити переклад військового квитка, якщо був знятий з обліку
-
В секції сskills transferability додається
-
Неочікувано🤦🏻♀️ і так роботи сезонні. Ну який лміа для прибиральниці?
-
Як я розумію українці в більшості в прольоті. ?Там лміа потрібен.
-
На 14е марта
-
Вже не актуально
-
Просто чому готель буде заморочуватися що до прибиральниці? Ну це нонсенс. Не ти- так інший з ПР - черга філіппінців та інших
-
Ну це реально щоб відсіяти кучу українців. Тк ми маємо відкритий ВП. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
-
Тобто воно автоматично нараховується, через те що ми декларації подаємо за минулий рік?
-
Не потрібно
-
Да вроде нет. Неужели забыла 🤔Завтра открою аппликацию.
-
Вам роботу менять только. Других вариантов нет
-
А ви Богдан - хитрозроблений 🤥
-
що всі про філіппінців говорять.. в мене на роботі взагалі їх немає, а от українців дуже багато 🤔
-
Не можу сказати нічого.бо немає досвіду роботи з українцями. Моя перша робота це з філпінцями.різні приходять..уходять але основний посил..той що я сказала.навіиь якщо філіпінець образив свого колегу інрземцю то начальник філіпінець буде на боці філіпінця.ну дуже червиво виходить.
-
Нажаль, ми не такі.
-
Нам би в них повчитись
-
В нас на колишній роботі (слава богу я не там більше) в готелі -80 відсотків. При чому на найнижчих позиціях. Чим далі до менеджменту-білі. Або філіппінці з освітою. І це мафія.
-
Не їхнього можуть вижити з роботи,скоротити,а філіпінцю і лміа зроблять.треба попрацювати з ним рік в колективі щоб зрозуміти.
-
Філіпінці лицемірні і просувають своїх кругом. І міграційні офіцери і тд.в них така культура що земляки для них як родичі .
12 Jan 2024, 17:45
86419/447539
less than a minute ago