PR CUAET
-
Не можу сказати нічого.бо немає досвіду роботи з українцями. Моя перша робота це з філпінцями.різні приходять..уходять але основний посил..той що я сказала.навіиь якщо філіпінець образив свого колегу інрземцю то начальник філіпінець буде на боці філіпінця.ну дуже червиво виходить.
-
Нажаль, ми не такі.
-
Нам би в них повчитись
-
В нас на колишній роботі (слава богу я не там більше) в готелі -80 відсотків. При чому на найнижчих позиціях. Чим далі до менеджменту-білі. Або філіппінці з освітою. І це мафія.
-
Не їхнього можуть вижити з роботи,скоротити,а філіпінцю і лміа зроблять.треба попрацювати з ним рік в колективі щоб зрозуміти.
-
Філіпінці лицемірні і просувають своїх кругом. І міграційні офіцери і тд.в них така культура що земляки для них як родичі .
-
Їх в місті 50 на 50 зазвичай з білошкірими. Половна філліпінців,половина білошкірих.всі інші це індуси та темношкірі , залежит від міста.
-
Так. Вперше ми заповнювали ті аплікації, так як у них не було даних про отримані доходи за той час, коли ми були за межами Канади, для того щоб нарахувати виплати. Тепер все буде іти автоматично згідно наших декларацій
-
У нас писала одна на пошту менеджеру. Особливо не змінилося. Вони знають кому і як дупку цілувати🤦🏻♀️
-
А в них вовча зграя.
-
Так. І треба писати скарги і давати їм по носі. Треба дізнатися процедуру.
-
Ми по справедливості поступаєм в роботі.
-
Не своїх підставлять, придираються і пакості роблять. . Це дискримінація називається
-
Дякую 🙏
-
А чи є якісь інші провінційні програми на потійній основі за якими можна в любий час податись з відкритим ворк рермітом , чи потрібно отак виловлювати ті програми?
-
Як я так могла прос…ти сто слотів🤦🏻♀️ От як тепер з цим жити?!
-
Я теж😜Нічо ще будуть
-
Я збираюся йти на річну програму повністю онлайн. 5000 cad коштувала минулого року
-
Я намагалася через work BC. Це складно. Маєш працювати не більше 20 годин на тиждень. Програма має бути не довше року.
-
Все буде Україна, тримаємося разом ))
12 Jan 2024, 17:45
86433/427526
3 minutes ago