PR CUAET
-
Ми по справедливості поступаєм в роботі.
-
Не своїх підставлять, придираються і пакості роблять. . Це дискримінація називається
-
Дякую 🙏
-
А чи є якісь інші провінційні програми на потійній основі за якими можна в любий час податись з відкритим ворк рермітом , чи потрібно отак виловлювати ті програми?
-
Як я так могла прос…ти сто слотів🤦🏻♀️ От як тепер з цим жити?!
-
Я теж😜Нічо ще будуть
-
Я збираюся йти на річну програму повністю онлайн. 5000 cad коштувала минулого року
-
Я намагалася через work BC. Це складно. Маєш працювати не більше 20 годин на тиждень. Програма має бути не довше року.
-
Все буде Україна, тримаємося разом ))
-
Будуть ще чекаємо) Дивлюсь з 23.00 Торонто нічого не було, сподіваємось завтра (сьогодні) будуть
-
Можна ж два паспорти мати
-
Привіт всім Підскажіть будь-ласка WP приходить на електронну почту теж чи тільки по вказаній адресі?
-
Чи можна через вас зробити довідку про несудимість з Італії ?
-
Хочу податись на зняття обмежень,скажіть подаватись треба зі старим паспортом(я не знаю чи прив’язаний теперішній work permit під паспорт який був при оформленні…чи можна з новим чистим паспортом?(у нього термін більший)може пощастить і продовжать хоч трохи work permit
-
You need to be an admin to do this.
-
You need to be an admin to do this.
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, вчора в Оттаві слоти були на дитину чи дорослого?
-
І на дітину і на дорослого можна було взяти)
-
Якщо знімають з обліку то і квиток забирають і видають довідку в якій вказано чому знятий і що квиток вилучений. Чи що значить знятий з обліку?
-
ні, емейл приходив лише при реквесті документів
12 Jan 2024, 17:45
86444/438335
4 minutes ago