PR CUAET
-
Так, це все цей офіс Сідней в Новій Скошиї, це найгірший офіс серед всіх. Вони процесять ці заявки. Я дізнавалася на гарячій лінії. Я дивилася в гуглі відгуки про них, то це жах
-
Такі виключення є всюди нажаль! Теж чула багато таких випадків, але все одно більшість адекватні! Я не надіюсь на програму для українців, чудово розумію що такого в принципі не може бути… Маємо друзів котрі зараз просто не знають як складеться їх доля з ПР, думаю таких багато, і саме за це переживаю.
-
При запиті він має 30 днів і може здати біометрію в Україні - Київ, Львів
-
Письмо з 9 до 10
-
Дякую! А ще питання, що випливає щ попереднього) Я основний заявник, мій чоловік на сьогодні не може виїхати з України. Я здаю, а він як? Є термін, в який треба здати біометрію?
-
Дякую
-
Жах
-
Так
-
У мене також є такі друзі, познайомилися тут, підтримуємо один одного, для них як і для багатьох закриття аос стало шоком, були плани на майбутнє і все рухнуло в 1 момент, при чому одна сім'я це вже люди у віці, за 50, які старалися, працювали, мову вивчали. Дуже шкода звичайно.
-
Так, я знаю. Це жах
-
Чекаю з 4 січня:)
-
Не очень понятен ваш вопрос. Иммигрировать в Канаду может каждый человек, из любой страны
-
Медкомісію пройшли?
-
Теж цікавить, бо у дружини такий самий кейс, підкажіть будьласка чи хтось з таким стикався?
-
Вони дуже добре спілкуються англійською, я коли потрапила на курси була шокована і не розуміла що взагалі вони тут роблять і нащо їм ці курси. У чоловіка на роботі ось нові співробітники з'явилися з Гани, які вільно спілкуються англійською. Багато українців приїхало в Канаду з дуже низьким рівнем англійської, я в тому числі. В цьому плані ми дуже уступаємо іншим націям, на жаль 😔
-
Я ще не ходила, бо хворію, але взагалі в іммігрант центрі свого міста записуєтесь
-
immigratemanitoba.com/calculators/celpip-g_calculator.php
-
Підкажіть будь ласка, а як сходити до цього консультанта ?
-
Кто то получал справку о несудимости из Германии ? Как долго ждали ?
-
Я до того й веду, що тяжко конкурувати з ними без знання мови 😔
12 Jan 2024, 17:45
86588/430194
2 minutes ago