PR CUAET
-
Особисто я ні, така сама ситуація була я зробила новий паспорт в Україні та вклеяла візу(до того була foil-less visa) та приїхала в Канаду та з середини Канади уже подавала на WP) p.s. Суто моя ситуації можливо є ті які отримували у аеропорту.
-
Задарма з*їздите...
-
Нет, паспорт не примут и отправят Вас обратно ждать 2 месяца до окончания срока
-
Приветствую. Подскажите пожалуйста нам волонтеры сделали подачу налогов, но возврат очень маленький, есть подозрение что сотрудник был не совсем компетентный. Можно ли подать декларацию заново с правками через другого специалиста?
-
A куди ви цей лист завантажували. Можна ваш зразок?:)
-
@OstapBosak
-
У Вас в ДИИ паспорт виден? Если да, то подавайтесь вписывайте данные нового паспорта, прикладывайте скан с дии и обьяснительную офицеру что паспорт в пути...сразу оговорюсь, что я не подавала, но почему б не попробовать
-
Смотря через какой сервис подавали. А вы не пробовали сами подать? Можете попробовать обратиться к другому. Почему считаете возврат маленьким? С кем-то сравнили? Вы могли сразу при подаче видеть калькулятор возврата и принимать решение. К примеру, при 30 тыс зарплаты в год, возврат может быть около 2000, больше или меньше в зависимости от ситуации
-
Еще интересный момент-в консульстве молодой человек который обслуживал сказал -что у них там какая то загвоздка и паспорта оформленные у них через один подтягиваются в дию - мой соответственно не подтянулся
-
Печально(
-
У меня дохода меньше 28000 было т.к. работал не полный год. Налогов уплачено 6400 +- Возврат всего 1370. Я сам, снимал жилье, других трат для декларирования небыло. Подавали через Ufile
-
Перепрошую, а що то - телемедицина?
-
Що означає тільки? Авторизуватися можна, але слотів немає. А ще дія може тупо не авторизувати.
-
Не у всіх є дія і рахунки в українських банках. Не у всіх зчитуються паспорти, або навіть не у всіх вони біометричні, щоб їх зчитати. Не кожен зараз хоче ще просто так відкривати рахунок в Україні, особливо, якщо не планує повернутися
-
Ви робили переклад тоі довідки і додавали до документів? Не дуже розумію, як це описати в анкеті, щоб не було зайвих питань, і не замовчувати ситуацію. На обліку був, з обліку зняли, квиток повернули, в ньому стоіть печатка про зняття
-
Через довіреність Але нашо ця головна біль Робіть витяг і через консульство довідку В мене зайняло 2 тижні
-
Я слышал что первые 15000 не налогооблагаемые, остальное по градации, если до 30 тыс доход то возвращают почти все за исключением пенсионных отчислений и страховки от работодателя. Тоесть примерно должно было вернуться тысяч около 3
-
Багато юридичних фірм і бюро перекладів роблять це в Україні. Їм просто треба надіслати копію паспорту. Раджу роботи з апостилем. Так, Канада його не вимагає досі. Але це буде документ з мокрою печаткою МВС, підписом і прізвищем, хто його поставив.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, референс письмо с работы имеет срок действия? В чеклисте не написано про сроки. В моем понимании если есть референс леттер и в добавок актуальные paystatements то по идее все гуд
-
До речі, у вас усе зайняло 2 тижні. А в мене особисто лише сам витяг у дії формувався 2 тижні
12 Jan 2024, 17:45
Post 86628 of 402607
2 minutes ago