PR CUAET
-
треба самому чекати час та бронювати
-
Юрій, зайдіть у гілку Wes. Там все є у закрепах. Якщо коротко, скануєте диплом, відправляєте в апостиль юа, вони можуть самі зробити переклад і все відправлять у Wes
-
Ви маєте на увазі інформаційно-іміджевий центр під назвою «апостиль»? Тоді так, треба.
-
Як мені відправити диплом у Wes без апостиля? Перекладати його чи як?
-
Треба спробувати, дякую!
-
Спробуйте, адже це все рівно Україна. Розкажете
-
Так, одна освіта має бути оцінена wes. Аплстилю не треба
-
2 тижні
-
Доброго вечора всіх. Якщо немає вишки то чи потрібен апостиль і переклад шкільного диплома?
-
Дякую велике за корисну інформацію!
-
Їхати туди можна тільки для продовження паспорту , коли по ньому залишилось до 2 місяців. А на новий паспорт - тільки по запису . Там не записують і без запису не приймуть
-
t.me/prcuaet/19036/42972
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хтось ловив віконце для аппоінтменту паспорта в Едмонтоні? Може є якісь лайфхаки, коли саме заходити… чи самому їхати туди?
-
Мобільний додаток rbc, бо у відділенні дуже дорого, але сама касирка підказала мені, що краще через додаток самій переказати, до речі, там можна до 7500дол вдень пересилати з комісією всього 6 дол
-
А що за апка? З Пей сенд можна їм відправити?
-
Мені теж у RBC банку сказали комісія 45 дол за пересилку 30 злотих) але якщо з моб.апки зробити міжнародний переказ, то комісія 6 дол) що я й зробила
-
Все вірно, на це не розраховую просто чув про таке, звісно перш за все PR
-
Спасибо. Но загран просрочен. Надо продлевать?
-
Не думаю, що це хороша ідея писати там де імʼя , щоб ви не збивали офіцера з пантелику. Я писала в explanation letter , що у звʼязку зі зміною правопису раніше прізвище писалось так і це ще одне з прізвищ , яке раніше використовувалось . Думаю , вони прекрасно розуміють , що ви не можете внести більше ніж одне прізвище і досить адекватно до цього віднесуться
-
Не розраховуйте на це. Буде така можливість - добре. А якщо ні? Краще вкладіть всю енергію у отримання PR, поки діє перший перміт.
12 Jan 2024, 17:45
8666/438645
less than a minute ago