PR CUAET
-
Привіт.Потрібно взяти в Квебеці такий документ: "Про отримання тимчасового захисту,або статусу біженця,реєстрацію їх тимчасового проживання/перебування за кордоном." Може хтось знає де цей документ взяти-тільки не радьте консульство-там дають документ що повідчує,що людина жива та знаходиться в Канаді-у консульстві на цей час.
-
З ДІЇ це воно?
-
youtube.com/watch?v=UwRYKDn6Bks&si=zxWKMRTk0XoMUJzT
-
мабуть. у більшості військовий із записом знятий з обліку.
-
Дякую Вам за відповідь!
-
Авторизуйтесь тут vytiah.mvs.gov.ua/app/landing За допомогою закордонного паспорту або внутрішнього паспорту картки і там можна брати довідки Поправьте мене якщо я не правий
-
В мене нема Дії 🤷♀️
-
Взагалі не знаю…. Я в дії взяв щойно ….
-
А прописки в паспорте не будет достаточно?
-
Не робили і не додавали.Тому що довідка була видана в 2016 році і на ній через давність мокру печатку ледве замітно на оригіналі. Як починаєш сканувати,фотографувати то на фото ще щось видно а на скані взагалі ні. Хто міг знати що таке буде потрібно і чітким має бути штамп. Питання було чи служив в анкеті. Відповідь так. Зі слів записано де ,номер частини і хто начальник тільки прізвище бо ім’я людина не пам’ятає. Довідку чи квиток це вже на ваш розсуд чи додавати. Хіба в опцію інше бо це ж довідка яка просто підтверджує що виписаний,квиток забраний. Але нічого інше.Не факт що буде дозапрос чогось.
-
Доброго дня всім, може хтось поділиться посиланням, як змінити адресу після подачі на ПР? Тому що переїхали до іншої провінції
-
Скажіть будь ласка на власному досвіді ! Якщо я головний аплікант чи можу я покинути Канаду на час розгляду моєї справи ? Бо дуже багато суперечливої інформації з цього питання .