PR CUAET
-
Дякую
-
Дякую
-
Я тут вообще не вижу витяг
-
Читайте інструкції до програми. Там найдостовірніша інформація. В розділі eligibility
-
Так, можете. Головний аплікант повинен бути в Канаді на момент подачі і момент отримання пр
-
Цікаво, чи дві магістратури дають якісь бали. Бо в мене дві, але евалюацію робив тільки одної
-
Чекаю від 29.11
-
Дякую
-
Привіт По прильоту в Канаду два дні тому дали вп на рік до кінця дії паспорту Чи є варіант продовжити вп чи подаватись на новий паспорт Може хтось з цим стикався вже Чи знаєте консультанта який може підказати Дякую
-
Про яке clb ми говоримо? В мене clb 8.
-
Багато балів додає комбінація досвіду і мови. Але яка різниця, їх все одно недостатньо
-
Рік роботи в Канаді. Магістратура в Україні, підтверджена WES
-
Ну тобто договір ренту у мене є, але я його не беру, бо нащо. Так?
-
Доброго дня всім. Скажіть, будь ласка, в кого скільки часу пройшло перш ніж прийшов запит на біометрію? Я чекаю 2 місяці і тиша.
-
А можна скріншот розкладки по балах з профілю ЕЕ?
-
Вп не можуть видати на довше ніж паспорт. З того що я знаю. Вони дадуть вам на старі терміни. Хіба можна якось це спеціально пояснити їм. Я не в курсі. Контакт консультанта @OstapBosak
-
Тобто рік досвіду має давати 120 балів, не менше
-
Дуже цікаво, як в мене при clb 8, магістратурі, але без року досвіду в Канаді 320 балів
-
Вітаю! Якщо працюєте наразі по WP в Канаді, то яку дату ставити в графі Employment from to? Від якої дати - це зрозуміло, а по яку дату? Якщо, наприклад, немає строку дії роботи? Це питання стосовно форми 5710.
-
Підтягування однієї 8 до 9 дає лише додаткові 7 балів. Я навіть спробувала і епічно завалила PTE Core
12 Jan 2024, 17:45
86696/446691
5 minutes ago