PR CUAET
-
Смотря через какой сервис подавали. А вы не пробовали сами подать? Можете попробовать обратиться к другому. Почему считаете возврат маленьким? С кем-то сравнили? Вы могли сразу при подаче видеть калькулятор возврата и принимать решение. К примеру, при 30 тыс зарплаты в год, возврат может быть около 2000, больше или меньше в зависимости от ситуации
-
Вітання в чат 👋 Ми вперший раз подали податкову декларацію,(прилетіли в березні 2923 року) скажіть, а на кліматичні треба подаватись окремо, чи вони будуть зараховані податковою автоматично? Десь читала що начебто виплати декілька разів на рік. Це правда? Живемо в Альберті. Дякую всім.
-
Саме так, в мене квиток в обидві сторони приблизно так і вийшов, хоча на автобусі до Едмонтона з Калгарі вийшло би в 6 раз дешевше… 😔 але нема вже ні сил, ні нервів, ні часу… документи потрібно робити…
-
Буде достатньо вашого паспорта, за дітей у мене пітвердження прописки в Україні тільки запитали дитина прописана за вами. І все. В анкеті ви вказуєте адресу прописки. А от щодо канадійської прописки пітвердження попросили, але я згадала чому я надала копію bill, в мене в ID інша адреса вказана. І ще стосовно дитини в мене запитали ідентифікаційний номер. В нас він є я надала копію вона була с собою. Також у нас було два паспорти, один я залишила (діючий ) один віддала.
-
Я это все знаю и понимаю , но люди ленивы и если их не дергать, то они думают что и спешить не нужно.