PR CUAET
-
Я ось буквально 2 тижні тому здавала в Україні, то мені це пояснювали там. Якщо строк менше 6 міс то вони мають його анулювати. І віддати вам якщо є необхідність, і віддати цілим якщо строк більше 6 місяців до закінчення паспорту.
-
Ви розумієте масштаб роботи цих 2 працівників Едмонтону? Їх робота не закінчується тільки на прийнятті документів на паспорт, ще є довідки про несудимість, довіреності і тд і тп, тим паче вони обслуговують не тільки Альберту а й деякі інші провінції. Просто зайдіть на їх сайт і подивіться яку кількість послуг вони надають і на все це потрібен час. Я розумію що проблема зі слотами масштабна і її потрібно якось вирішувати, але спускати всіх собак на 2 працівників також некоректно.
-
Ищите ошибку в годах
-
За документами
-
Это не продление а открытый вп. То есть снятие ограничений и всё
-
Привіт, потрібна допомога. Є тут хтось хто проживає в центрі Калгарі і має українську картку Приватбанку? Потрібна допомога, дякую 🙏
-
Для украинцев начинать со снятия обмежень , а потом только простой если будут давать в будущем,
-
В мене тривало 7 місяців
-
Ні, молодший спеціаліст то частина бакалавра. Пробувати звісно можна, в ііц скажуть як робити
-
в америці справді значно легше живеться нелегалам, попри всі гоніння. а якщо ти встиг до того як стати нелегалом отримати ССН - то 90% проблем зникають. але це цікавий і спірний шлях. насправді ж, всі сподіваються на автоматичне продовження існуючих дозволів на проживання і роботу.
-
Порадьте куди і як звертатись.
-
Сдавала сегодня в Калгари. Ну что сказать, я не везучая.. у меня был +1 тест на слушание (видео) и +1 на чтении -последний, который большой и тяжелый. Сказать, что я офигела ничего не сказать. Повезло по идеи мне и еще пару человек из 20 человек, потому что остальные ушли раньше и на много.. Короче, устала капец, жду результатов.