PR CUAET
-
Это не продление а открытый вп. То есть снятие ограничений и всё
-
Привіт, потрібна допомога. Є тут хтось хто проживає в центрі Калгарі і має українську картку Приватбанку? Потрібна допомога, дякую 🙏
-
Для украинцев начинать со снятия обмежень , а потом только простой если будут давать в будущем,
-
В мене тривало 7 місяців
-
Ні, молодший спеціаліст то частина бакалавра. Пробувати звісно можна, в ііц скажуть як робити
-
в америці справді значно легше живеться нелегалам, попри всі гоніння. а якщо ти встиг до того як стати нелегалом отримати ССН - то 90% проблем зникають. але це цікавий і спірний шлях. насправді ж, всі сподіваються на автоматичне продовження існуючих дозволів на проживання і роботу.
-
Порадьте куди і як звертатись.
-
Сдавала сегодня в Калгари. Ну что сказать, я не везучая.. у меня был +1 тест на слушание (видео) и +1 на чтении -последний, который большой и тяжелый. Сказать, что я офигела ничего не сказать. Повезло по идеи мне и еще пару человек из 20 человек, потому что остальные ушли раньше и на много.. Короче, устала капец, жду результатов.
-
Це син писав ,хотів взнати яка ситуація з документами.Ми ніби всі документи додали,син прикріпив чек про оплату.Я турбуюсь чому немає зворотнього зв’язку тай часу пройшло…
-
Як колишній освітянини думаю що буде ні, бо хто має мол спеціалста бакалавра закінчує «коротше». Але спитати можна
-
Пишить такі питання в загальний чат
-
Чисто теоритично можна прорахувати години наперед. Але, так, вирішальне за ііц
-
Це робота начальства, зрозуміти що 2 працівників у штаті не достатньо для задовільнення попиту на послуги. Найміть більше працівників, задовільні потреби громадян, заробіть більше грошей для країни. (послуги не є дешевими) А якщо не в змозі управляти ефективно, віддайте свою позицію тим хто більш кваліфікований та йдіть на пенсію. Відгуки в гуглі сприяють, тож надайте оголосу.
-
Мы не конкретно этими двумя людьми не довольны, а системой в общем, кто-то посчитал что двух бедолаг хватит на этот колоссальный объем работы. Так поставлена работа, что есть дефицит. И это возможно не случайно.