PR CUAET
-
У Ютубі є кілька відео про те, як подовжити ворк перміт, маючи новий паспорт. Це стосується і подовженого паспорту. Краще один раз побачити, ніж 100 разів почути. Просто введіть такий запрос у ютубі і будете мати відповідь. Якщо ви самі заповнювали заявку cuaet, то з подовженням також впораєтесь.
-
Комусь вдалося сьогодні записатися на паспорт? Бачила 4 слоти в Едмонтон сьогодні на 29.02. Але жодного в Оттаву чи в Торонто… якщо хтось піймав в Оттаву чи в Торонто - підкажіть о котрій годині?
-
Вітаю всіх ще раз! Хто як сплачував за довідку з Польщі? Щойно був у відділенні СІВС, там порахували 10,50 - еквівалент 30 польських злотих, ще 30 доларів за послугу і 40 КАД за те, щоб на другому кінці (в Польщі) не платили комісію за отримання. Вийшло 80 доларів за довідку. Я попросив почекати, бо щось дорогувато. Як ви це робили?
-
А , якщо дія ворк перміт закінчується одночасно з дією паспорта , тоді як поступати , що раніше продовжувати, скажіть будь ласка, те саме питання
-
Не можете зараз. Залишиться два місяці або менше - їдьте.
-
А як тоді ворк перміт продовжити ?
-
Два місяці або менше. Приходите у консульство і отримуєте штамп, відстоявши живу чергу.
-
Но если это продолжение - то можно без записи в порядке живой очереди
-
Вроде того В Эдмонтон записаться нереально в принципе - улетает за миллисекунды, там не успеваешь даже среагировать За Торонто и Оттаву пока не знаю - может там легче
-
Тільки за два місяці, мені відмовили( було два місяці і два тижні, жива черга без запису
-
Едмонтон продовжує без попередніх записів в режимі живої черги
-
Так
-
От этой очереди нет никакого смысла. Нужно непосредственно на сайте в слот становиться
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta