PR CUAET
-
подскажите я правильно понимаю что в general draw подпадает любая проффесия тир 0-3 без выборки ноков, нужно только набрать максимальный балл ?
-
Податься
-
а коли саме можна замовляти DHL який статус паспорту ви чекали?
-
Підкажіть будь ласка чи потрібно робити завірення через WES диплома про вищу освіту ? (якщо вона є) на цю програму ? Чи такої вимоги нема ?
-
Від дати "Надруковано, але не доставлено до ЗДУ" в мене пройшло 11 днів. Замовляла DHL доставку у консульство Оттави. Тепер треба ще 2 паспорти і завірені копії дипломів... (((
-
Wow
-
У мужа тоже было 2 дополнительных теста очень сложные (говорит почти нечего не понял) по reading 🤦 К спикингу очень уставший был
-
Дякую за відповідь !
-
⚡🟢Цікаві факти про Канаду🇨🇦 🇨🇦Назва «Канада» походить від імені слова «kanata», що означає «село». (А, ну тепер все зрозуміло) 🛞Транс-Канада є найдовшим національним шосе у світі — 7604 км. 🌲🌳2,2% загальної площі Канади займають 43 парки. Національний парк Банф в провінції Альберта був першим в Канаді. Він з'явився в 1885 році. 😮Баффінова Земля є найбільшим островом в Канаді. Його площа становить 507 451 км²(майже, як площа України🇺🇦). Населення цього острова становить лише 11 000 осіб. 🤩Делла Фолс — найвищий водоспад Канади, його висота становить 440 м. Цікавий факт, що він в кілька разів вищий, ніж всесвітньо відомий Ніагарський водоспад (53 м). ⚜️Найбільша провінція Канади — Квебек, вона займає площу понад 1,3 млн км². 👥Найбільш населеною областю Канади є Онтаріо з 12.5 млн осіб. На другому місці Квебек з населенням 7.6 млн осіб. 🥇Найбільше місто Канади — Торонто. Його населення становить понад 5 млн осіб. 📍Столиця Канади Оттава. Раніше вона називалася Байтон. 🌎Майже половина населення цієї величезної країни народилися в інших країнах. ⚡У Канаді було винайдено величезну кількість речей, найбільш значущими є: баскетбол, електрична лампочка, електрична плита, електронний мікроскоп, телефон, телебачення і багато іншого. 🇨🇦Провінції Онтаріо, Квебек, Нова Шотландія і Новий Брансвік 1 липня 1867 року об'єдналися в єдину країну, яку ми зараз знаємо як Канада. 👨💻Близько половини населення сплять менше норми, тому що бажають довше затриматися на роботі. 🫎На дорогах Канади щорічно відбувається близько 250 аварій з вини лосів. 🔜Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 ➡️ Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 ▶️ Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario🇺🇦
-
Друзі, хто сьогодні заходить на сайт де слоти за допомогою електроного ключа. У Вас не пише, що ключ пошкоджено? Я вже тричі на приват24 завантажила електроний ключ новий, але все одно не пускає.
-
всі мої знайомі які поїхали 5-7 людей і були нелегалами певний час,на сьогоднішній день мають грін карти і все добре,ніхто не повернувся:)
-
Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас. Будь-ласка прямо зараз кожен напишіть один пост повідомлення. Тільки не відкладайте, бо потім забудите.
-
Я думаю, що треба також писати листи в ДП Документ або колективний офіційний лист з підписами і проханням відкрити центр ДП Документ у Канаді. На мій погляд, в Європі їх багато, потрібно хоча б один на Північну Америку
-
Это реально так, просто мозг в шоке и тупо уже не соображаешь дальше.. у меня вроде нормально было со спикингом на подготовке, но по факту уже просто говорила что могла, все конструкции вылетели из головы
-
а когда дают 2 доп теста? в стандартном Селпипе там же уже все 4 секции покрываются
-
Не путать временную защиту и получение грин карт, это разные вещи )
-
Треба, щоб більше людей їм писало. Тоді, може, в них таке питання постане
-
Я теж вже писала. Не відповіли 🤷🏼♀️
-
Вот просто слушаете тест и тут вместо 1го видео - 2, потом читаешь хрень тяжелую в конце чтения и тут сюрприз - еще одна такая же..
-
Во время теста по reading дали 2 доп задания
12 Jan 2024, 17:45
87055/427468
3 minutes ago