PR CUAET
-
Это реально так, просто мозг в шоке и тупо уже не соображаешь дальше.. у меня вроде нормально было со спикингом на подготовке, но по факту уже просто говорила что могла, все конструкции вылетели из головы
-
а когда дают 2 доп теста? в стандартном Селпипе там же уже все 4 секции покрываются
-
Не путать временную защиту и получение грин карт, это разные вещи )
-
Треба, щоб більше людей їм писало. Тоді, може, в них таке питання постане
-
Я теж вже писала. Не відповіли 🤷🏼♀️
-
Вот просто слушаете тест и тут вместо 1го видео - 2, потом читаешь хрень тяжелую в конце чтения и тут сюрприз - еще одна такая же..
-
Во время теста по reading дали 2 доп задания
-
Ви в якій провінції?
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=t2GPDg1mf4mK3dzu
-
Ви її повинні спочатку відкрити онлайн, там є опція скачати, і потім відкрити на компʼютері за допомогою програми Adobe.
-
Онтаріо
-
Якщо вам роблять закритий work permit, ваш чоловік може отримати відкритий work permit.
-
Скорее всего прошло только это количество.
-
Вітаю) Маю питання, якщо отримаю закритий ворк перміт зі своєї роботи, бо шеф каже зробимо все що треба для того щоб був шанс залишитися, але що буде з моїм чоловіком? Йому потрібно теж просити? На якій підставі він може залишитися? Дякую🙏
-
Дякую 👍👍
-
Безпрограшний варіант по балам чи для номінації в квебеку?
-
Доброго вечора, зараз подаю документи на продовження ворк перміту, там є питання хто є зміною в Канаді і чи вони будуть теж продовжувати ворк перміту, за дітей мені зрозуміло. А за чоловіка питання, йому теж треба створювати окремий кабінет, чи він отримує продовження разом зі мною. Якщо всі документи я підкріпляю
-
336 остання вибірка з французькою по ее
-
Я не плутаю,вони поїхали ще в 2014
-
Принцип работы отбора , они смотрят максимальный бал по заявкам и отсчитывают количество . Например максимальный бал в анкете 92 ,отсчитали 20 человек вниз количество мест , которое выделено на эту выборку( остановились на 80 баллах ) . Та же система и с ЕЕ . Поэтому баллы и ростут .
12 Jan 2024, 17:45
87068/433137
about a minute ago