PR CUAET
-
Но если это продолжение - то можно без записи в порядке живой очереди
-
Вроде того В Эдмонтон записаться нереально в принципе - улетает за миллисекунды, там не успеваешь даже среагировать За Торонто и Оттаву пока не знаю - может там легче
-
Тільки за два місяці, мені відмовили( було два місяці і два тижні, жива черга без запису
-
Едмонтон продовжує без попередніх записів в режимі живої черги
-
Нету слотов, но я уже понял нужно подгадывать время они иногда появляются
-
Так
-
От этой очереди нет никакого смысла. Нужно непосредственно на сайте в слот становиться
-
Так на 5 років нібито можно, але пишуть що тільки за 2 місяці до закінчення, ось хотів дізнатися чи можна раніше
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
Ви маєте на увазі, продовжити штампом?
-
Скажіть будьласка , скільки часу повинно залишитися до кінця дії закордонного паспорту, для того щоб подати його на продовження , і яка процедура по продовженню, дуже дякую за відповіді 😉
-
Повторна біометрія? Навіщо?
-
Підкажіть будь як потрібно правильно вказати, що до теперішнього прізвища у моєї мами було два попередніх прізвища? Такий знак поділу як "кома" в аплікації неможливо використати.
-
Як там до речі ваша Англійська, здали?
-
Якщо немає терміну дії на ній, то буде діяти. І бажано не більше року на момент подачі
-
Доброго дня,скажіть будь ласка якщо я робила довідку про несудимість перед вʼїздом в Канаду і за весь період перебування тут не виїжджала з Канади ,чи буде дійсна моя довідка?вона апостильована
-
Тільки якщо плануєте можете податись на заміну
-
якщо не забудете, напишіть будь ласка, як вирішилось, я думаю чи позвонити їм, чи ще раз відправити листа з копіями
-
Всем здравствуйте. Я хотел уточнить один момент, я прошёл медкомиссию, и думаю обязательно ли подаваться и снимать ограничения со своего ВП, если я всё равно не планирую работать на ограниченных специальностях?
-
Така ж ситуація. Планую їхати в консульство і забирати самостійно
12 Jan 2024, 17:45
8708/407939
3 minutes ago