PR CUAET
-
Уявіть що ви консул і гугл поставить бан на ваш сайт, через те що люди незадоволені. Чи ситуація набере оголосу, і як на приклад буде репортаж по тв. Як на мене то це гарний сценарій для людей. Бо того начальника попруть з його позиції дуже швидко і поставлять того хто здатен вирішувати проблеми людей.
-
Дякую !
-
Але мова йде про довідку про несудимість на яку потрібно чекати декому до трьох місяців,декому довше. А офіцер дає обмежений час. Так що ви подавайтесь як бажаєте але я у вас не запитувала як ви робили,я давала відповідь на запитання іншій людині яка запитала мене,а не вас.
-
С 13 декабря
-
Там где вы на OWP подавали
-
Що ви маєте на увазі питала у вас а не в мене? Людина питала взагалі, ніякого імені вона не додала в своєму питанні? 🤔🤷🏻♀️🙄 Тут наскільки я розумію люди діляться своїми думками та досвідом, чи я помиляюсь? Це ж не ваш особистий чат 🤦🏼♀️ Хто сказав вам про 3 місяці? Це ваш особистий досвід? І ви не зрозуміли суть моєї відповіді. Я не казала чекати до запиту і нічого не робити. Подали аплікацію і одразу же стали працювати над довідкою, в чому проблема? Доки в них її запросять може пройти і пів року як ми бачимо зараз по термінах. Люди чекають на біометрію 3-4 місяці вже. І якщо в дії отримати ту довідку то можна або перекласти та завірити її, це займає пару днів або той витяг надіслати до консульства, відповідь приходить за пару тижнів. Це з досвіду. Тому не наводьте паніку тут людині.
-
Ви цей курс купували?
-
більш того, там один оператор з одним робочим місцем може обробляти заявки на паспорт. На одну людину вони виділяют 40 хвили, але по факту може доходити до часу. Бо обладнання, яке фотографує може не приймати фото, як було з моїм сином, і там були танці с бубном. Тож можуть бути затримки. І в день оператор приймає до 10 людей на день, буває затримується більше за робочий день. Ну і кому ви зробити краще з негативом на їх сайт? Вони роблять більше, ніж можуть з тим обладнанням та наявними ресурсами. Оператор може сказати, все мій час вийшов і йдіть ви лісом, даже маючи той слот на виготовлення паспорту, це не її вина, що обладнання може збоїте.
-
Это уже легальный способ ))если вы об том чтоб сдаться офицеру
-
Вот мне интересно а как они нелегально попали в сша, мало кто знает как найти людей кто ведёт по подземкам)
-
Работаю с бет365 ⚽️ Даю бесплатно хорошие ставки, все кому интересно, прошу в лс🙌
-
Дякую